Alibaba Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2020 Wszystkie sporty bez odpowiednich tematów. Zapraszam do dyskusji i pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2021 (edytowane) Florball lub unihokej jak kto woli Finlandia Oilers - Classic Typ: 2 Kurs:1.50 Typ: 2 (-1.5) Kurs: 1.84 fortuna Rzadko to robie powiem więcej nigdy tego nie robię ale dziś się skusil em na typ od tomcia Przyglądałem się całej sytuacji i co się okazuje - Oilers nigdy dotąd nie wygrali w starciu z Classic dodatkowo bardzo często nie zbliżał się na odległość 1 bramki wiec i dla hcp są spore szanse. Wiem każda passa się kiedyś kończy ale tutaj ewidentnie widać ze Oilers mają spory kłopot z rywalem tak więc jak dla mnie warto sprobowac Wynik: 3:8 Edytowane 12 Kwiecień 2021 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By Alibaba, 30 Sierpień 2021 +50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2021 (edytowane) Ostatnio się udało wiec próbuje znów.Tym razem Szwecja i rozgrywki pańPixbo - EndreTyp: 1 Kurs: 1.6 BetfanNiestety Betfan nie daje hcp,a szkoda bo bym się skusil. No cóż widzę wiele wspólnego z ostatnim typem z Finlandii. Endre również ma ogromne problemy w meczach z Pixbo. Zdecydowanie częściej to Pixbo jest górą i niejednokrotnie są to wysokie zwycięstwa więc mając na względzie własny teren (tak przypuszczam że grają u siebie) to powinno się i dziś udać,a jak będzie okaże się wieczorem Wynik: 6:6 Edytowane 13 Kwiecień 2021 przez Przemo1866 rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2021 (edytowane) CurlingMŚ kobietKanada - Szwecja Typ: 2 Kurs: 2.15STSDziś rozpoczynają się przełożone bodaj z lutego MŚ kobiet. Zasadniczo żadnym fachowcem nie jestem ale mam znajomego który śledzi zmagania w "rzucaniu czajnikiem" i on twierdzi, że trzeba grać na Szwecje a dlaczego?Otóż Szwedki grają w praktycznie niezmienionym składzie. Z 5 zawodniczek 4 grają które grały ostatnio dodatkowo Szwedki to zdaje sie nr.1 rankingu światowego tak więc przy takim kursie warto myśle na nie zagrać. Kanadyjki grają u siebie i to napewno na plus pytanie tylko czy ten zmieniony skład jest w stanie przeciwstawić się Szwecji?! Mecz o 22 więc zobaczymy co i jak w temacie.Wynik: 5:6 Edytowane 1 Maj 2021 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By Alibaba, 30 Sierpień 2021 +50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 30 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2021 Punkty za analizy: @Przemo1866 2x50=100pkt @Gruby 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi