mario91 Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2008 Mam zamiar dobić targu tego o to fona.A dokładniej wymiany+dopłata z mojej strony. Koleś wycenił go na 270zł, dziś go widziałem, stan bdb., oczywiście karta 1GB jest. Może ktoś podzieli się swoimi wrażeniami co do tego telefonu, co do ceny, hmm patrzyłem na allegro, to cena jaką zaoferował kolega-taaniznaa A może radzicie jakiś inny za tą cenę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y 86 Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2008 Ja jestem posiadaczem tego fona od około 2 miesięcy i jestem naprawde zadowolony.Nie zacina sie ani nic z tych rzeczy.Mp3 bardzo fajnie odtwarza....Ja kupiłem nóweczke na allegro z sieci Plus za 330zł.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2008 K850i albo C902 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2008 C3PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2008 K850i albo C902 a potem quwa gier szuka Wracajac do watku , Telefon mam od pol roku i polecam dostepnosc wszystkich gadzetow latwa jak i gierek ... nie zawiodlem sie jeszcze na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 9 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2008 generalnie rzeczy wszelkiego rodzaju na erikssony jest od ch....i ciut ciut....ja tam mam k800 i jestem bardzo zadowolony ,jedynie to bateria slaba jakas ale pewnie dlatego ze duzo słucham mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi