Kodex Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 Wolę tamten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 zanuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 Nie potrafię [ Komentarz dodany przez: pershing: 2009-09-14, 19:57 ] a wystepuja jakies slowa? Tylę co słyszałem w przerwach na żądanie, to nie było. W środe dopiero grają Polacy, więc będzie można usłyszeć o jaką nutę mi konkretnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 Utwór co leci podczas prezentacji wielu drużyn (rózne dyzcypliny). W meczach polaków zazwyczaj pod koniec meczu po time outach Ale za ch... nie wiem co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2009 to do srody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2009 No i była przed chwilą przed wyrzutem sędziego Edit: No i przed rozpoczęciem III kwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2009 znalazles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2009 Nawet 3 razy.. Znajdę ją zapewne.. Kiedyś :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2009 goo bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2009 bławo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 17 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2009 Ou.. Niespodziewałem się nawet, że ktoś znajdzie. Zielarz good work . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2009 szukam w dobrej jakości link gdzie mógłbym ściągnąc utwór: One Republic - All the Right Moves min. taka wersja jak tu http://onerepublicmusic.tk/ , pochwa poleci za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2009 zna ktoś tytuł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2009 konkretnie od 23 do 30 sekundy, zajebisty bit, on już się powtórzył w innej piośnie (może nawet nie jednej) tylko nie mogę sobie przypomnieć. Kojarzy ktoś z jakiej innej nuty ten kawałeczek jest ? Albo mi się po prostu śniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2010 szukam w dobrej jakości link gdzie mógłbym ściągnąc utwór: One Republic - All the Right Moves min. taka wersja jak tu http://onerepublicmusic.tk/ , pochwa poleci za pomoc sciagnij sobie jdownloaderem na dysk od razu masz konwertacje na mp3, potem mozesz jeszcze polepszyc jakosc programem. ale odkopalem temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy(The Citizens) Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 piosenka przy której wychodzili wczoraj piłkarze manchesteru city i lecha na początku.Nie jest to hymn city. Ta piosenka była też w filmie magiczne buty jimmiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 piosenka przy której wychodzili wczoraj piłkarze manchesteru city i lecha na początku.Nie jest to hymn city. Ta piosenka była też w filmie magiczne buty jimmiego:) Pierwsze 5' przegapiłem, ale może to Fatboy Slim - Right here, right now? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jimmy(The Citizens) Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2010 piosenka przy której wychodzili wczoraj piłkarze manchesteru city i lecha na początku.Nie jest to hymn city. Ta piosenka była też w filmie magiczne buty jimmiego:) Pierwsze 5' przegapiłem, ale może to Fatboy Slim - Right here, right now? Tak , właśnie to.Dzięki wielkie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2010 Mam nagrany fragment piosenki przez radio na kompie. Szukam wykonawcy i tytuła żeby tą piosenkę ściągnąć. Co zrobić? Hielp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2010 Z tego co się orientuje w sonych ericsonach masz taki program Track id, i potrafi on rozpoznać piosenkę po kilku sekundowych nagraniach, jego odpowiednikiem na kompie jest program Tunatic czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2010 orginalna wersja jest Robbiego Williamsa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2010 Mam nagrany fragment piosenki przez radio na kompie. Szukam wykonawcy i tytuła żeby tą piosenkę ściągnąć. Co zrobić? Hielp sciąg TUNATIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2011 'You Say Keep It Gangsta' by Wyclef Jean w formacie mp3, nie znalazłem na wrzucie i YT, LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2011 'You Say Keep It Gangsta' by Wyclef Jean w formacie mp3, nie znalazłem na wrzucie i YT, LOL Gangsta. http://www.speedyshare.com/files/27628004/Wyclef_Jean_You_Say_Keep_It_Gangsta.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2011 http://www.rfebm.net/noticias.asp?id=3108 włączacie strona i tło muzyczne jeśli ktoś zna tytuł to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2011 Dobra jestem genialny i już znalazłem Jakby ktoś chciał -> http://www.dailymotion.pl/video/x7g3rx_cocoon-chupee-clip-officiel_music Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2011 Nie chciałem zakładać nowego tematu więc podepnę się tutaj - szukam skrótu spotkania Barcelona-Milan (0-0) Champions League 2005/06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citos Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2011 Macie jakies piosenki piłkarskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi