Alibaba Napisano 26 Lipiec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2020 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gy_Gy_Craveel Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2021 Jak tutaj spokonie, cisza, mozna sie wyciszyc, Build Bet:Newcastle Jets lub remis + Under 3.5 Gola = @ 1.98 Unibet/1.95 Bwin Newcastle Jets - WS Wanderers G 09:10 I 08.01 Dlaczego taki zakład, dziwny, łączony? - odpowiedz ponizej. Obydwie drużyny rozegrały mecze poniżej oczekiwań a na pewno jeżeli chodzi o zdobyte bramki, czytając sprawozdania ze spotkań które przedstawia kolega wychodzi na to ze byly nudne i nie wiele się w nich działo były większości pasywne. Wiadome jest ze obie drużyny pod względem oczekiwań będą poniżej środka tabeli. Na chwile obecna jedni, jak i drudzy rozegrali po jednym meczu i tyle mamy „próbki” aby cos wywnioskować. Goscie (WSW) dzisiejszego meczu przegrali u siebie z Macarthur FC 0-1 i co można zauważyć na diagramach ze rzeczywiście zaprezentowali sie slabo nie majac przewagi a o prowadzeniu meczu zapomnij. Znów gospodarze (Jets) na wyjeździe zaprezentowali się „przyzwoicie" po również nudnym meczu przegrali 1-0, ale oni wykazali jakiś tam przebłysk na wyjeździe z COM ale ich jeszcze może tłumaczyć to że grali na wyjeździe. Ogólnie zaklad, jaki sie tutaj mi rzucił w oczy to albo zagrać under 2.5 bramki ze względu ze te mecze są underowe i pasywne ,nie wiele w nich się dzieje a te dwa ataki są ułomne na to wychodzi, również myślałem tutaj o Jets ze mogą to wygrac, ale nie zdziwiłbym się jakbyśmy widzieli pierwszy remis w sezonie 0-0, ale mimo to widze lekka przewagę u gospodarzy, dlatego ze sprawdziłem jeszcze jedna ciekawa statystykę. Wiadome ze każda z drużyna oddala tam jakaś ilość strzałów i wytworzyła jakieś tam akcje po których mogla paść bramka, ale jak wiadomo strzał strzałowi jest nie równy wiec sprawdziłem statystykę oczekiwanych bramek na mecz, czyli xG. Wiadomo ze kwestia jest jeszcze to jaka sile prezentowali ich przeciwnicy czyli kto mial silniejszego przeciwnika ale wydaje mi sie ze ci przeciwnicy byli porownywalnie podobni chodz Macarthur FC moze byc lepszy od COM ale COM wygralo juz dwa mecze i pokonało właśnie Macarthur FC. - możliwe ze jedni, jak i drudzy mieli podobnych przeciwników. Dobra wracając do statystyki xG widać ze Newcastle Jets zaprezentował się lepiej ponieważ mimo ze nie zdobył gola to ich wskaźnik xG na podstawie przegranego meczu, wygląda obiecujaco, bo został wyliczony na poziomie xG 1.6 wiec stwarzali sobie okazje do strzelenia "prawie" dwóch goli, mieli "dogodne" okazje, ale meli również pecha, bo ta jedna bramkę mogli strzelić w tym przegranym meczu. Gorzej wygląda sytuacja przeciwników ponieważ oni również nic nie strzelili a przewagi prawie wogole nie mieli i widocznie xG może to potwierdzac, bo wyliczony został na poziomie xG 0.6, czyli mieli nie wiele okazji, aby strzelić gola i to u siebie, wiec nie wiele stwarzali sobie okazji co oznacza ze Jest mial wiecej okazji i grał na wyjeździe a różnica moim zdaniem jest spora, bo xG 1.6 do 0.6 - obrony podobnie sie zaprezentowały no może gorzej Jest, ale tutaj różnica jest 0,5 xG, ale sadze ze usiebie mogą lepiej zagrać a WSW nie stwarzali okazji usiebie, wiec może nie zagrożą dużo bramce Jets. Wiec moja opinia do tego meczu jest taka albo minimalna wygrana gospodarzy lub może remi dlatego również widze tutaj under 2,5 bramki, ale ze w Bwin.com możemy zbudować sobie zakład z łączonych zakładów z jednego meczu o tak zwanym Build Bet wiec widze taki o to "bezpieczny" zaklad, czyli 1X + Under 3.5 gola dlatego ze widze przewagę w gospodarzach, ale również może to sie skończyć nudnym remisem ale ze jest to liga Australijska i czasem tych bramek może być nad spodziewanie więcej to dostawiam tutaj 3,5 co i tak mam tutaj margines bledu o jedna bramke jezeli bym pomyli sie co do tych bramek (under 2.5 gola), sadze ze nie padna tam az 4 gole , tak bazujac na tym co bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 31 Marzec 2021 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2021 (edytowane) A-League - Kolejka 15 01.04.2021 10:40 Central Coast Mariners - Adelaide United Adelaide United wygra 3,05 Betclic2:1 Zapraszam na spotkanie piętnastej kolejki australijskiej A-League, pomiędzy Central Coast Mariners a Adelaide United. Przed nami niewątpliwy hit tej kolejki lider ligi podejmuje wicelidera i choć wiele wskazywałoby, że to gospodarze są faworytem tej potyczki to jednak jak dla mnie patrząc na ostatnie wyniki goście wyraźnie urośli do miana faoryta, gdyż są obecnie w bardzo dobrej formie. Central Coast Mariners w poprzedniej kolejce ligowej zremisowali u siebie 1:1 z Melbourne Victory, co zarazem było ich trzecim meczem bez wygranej, więc widać u nich wyraźny kryzys formy. Adelaide United w tym samym czasie pokonało u siebie 1:0 Sydney FC, tym samym notując już szóstą wygraną z rzędu, jak widać są w wybornej dyspozycji meczowej. Co od sytuacji kadrowej nie znalazłem jakichkolwiek informacji o osłabieniach to też przyjmuję, iż zagrają w optymalnych składach. Jeżeli chodzi o historię ostatnich pięciu bezposrednich potyczek to jest ona zdecydowanie na korzyść Adelaide United, którzy wygrali cztery razy, przy tylko jednej wygranej Central Coast Mariners. Podsumowując zarówno forma jak i historia ostatnich potyczek zdecydowanie wskazuje na gości, to tak też stawiam. Edytowane 1 Kwiecień 2021 przez Alibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 27 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2021 (edytowane) Sydney FC-Melbourne Victory 27.04.2021 godz.11.35 17 rożnych Typ; rzuty rożne over 10.5 Kurs; 1.83 Bukmacher; Betfan Mecz czwartej drużyny w tabeli z przedostatnią jedenastą.W ostatniej kolejce Sydney zremisowało na wyjezdzie z Central C.Mariners 2-2 a Melbourne Victory pokonało u siebie WS Wanderers 5-4.Mecz domowe Sydney w ostatnich czterech spotkaniach dosć overowe w rzuty rożne gdzie padało 15,14,11 i 10 rożnych.Z kolei na cztery wyjazdowe spotkania gości to dwa razy over 10.5 rzutu roznego był trafiany.Ich ostatnie bezpośrednie spotkanie Victory przegrało u siebie 0-3 i tam zobaczyliśmy 15 rożnych.Myślę ,że dziś stroną przeważającą w spotkaniu będzie ekipa gospodarzy i o ona częściej będzie atakować co może przełożyć się na rzuty rożne Edytowane 27 Kwiecień 2021 przez smika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2021 (edytowane) Po oglądnięciu ostatniego meczu Jets na jutro wchodze w cusik takiegoMelbourne City - Newcastle JetsTyp: 1/NIe Kurs: 2.29 STSTym razem próbuje tak. Tutaj może być zarówno 1:0 jak i 3 lub 4:0 wszystko zależy jak Melborne potraktuje rywala tak więc bramki zostawiam,a licze,że jednak Jets nie znajdą wolnej drogi do bramki.Zwycięstwo raczej powinno wejść pytanie tylko czy do ZERA czy też jednak gościom się uda strzelić ale po mojemu to Jets już najchętniej by zakończyli zmagania stąd taki składakWynik: 3:1 Edytowane 29 Kwiecień 2021 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2021 (edytowane) Melbourne City - Newcastle Jets 29.04.2021 godz.11.05 13 rożnych Typ; over 11.5 rzutu rożnego Kurs; 1.75 Bukmacher; Betfan Spotkanie lidera z ostatnią dwunastą ekipą w tabeli.Faworyt to oczywiście gospodarze ,którzy u siebie wygrali ostatnie pięć meczy z rzędu .Ostatnie cztery mecze domowe drużyny Melbourne City też obfitowały w rzuty rożne gdzie padało 11,19,13 i 15 rożnych.Liczę że stroną przeważającą będą gospodarze co zaowocuje nie tylko golami ale tez rzutami rożnymi.W trzech ostatnich bezpośrednich domowych spotkaniach to dwukrotnie padał over 11.5 rożnego i obie ekipy w sumie wykonywali ten stały fragment gry 15,14 i 10 razy. Edytowane 29 Kwiecień 2021 przez smika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 30 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2021 Punkty za analizy: @smika2x50=100pkt @Gruby 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi