bigbraine777 Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2008 Znam sie na typowaniu, jak na balecie mongloskim, znawca koneser, milosnik etc.... Cel: 1. Nie byc wyjebanu... 2. Moje torby maja byc nagranu 3. Zeby ludziom zylo, sie dostatnie, po co tyle nie nawisci na tym swiecie Strategia: Czerpac madrosci zyciowe od tych co sa madrzy( ale to swiatle i blyskotliwe ) Korzystac ze sprawdzonych wzorcow, schematow.. Innymi slowy, grac to co graja lepszejsi Typerzy... Bankroll: ok 1.2K E(pokerowy), gram na unibecie( ale mnie soft wkurw... denerwuje mnie) To zobaczymy jak to bedzie wygladalo.. Numero uno Garcia-Lopez, Guillermo - Seppi, A 2 (1,30) Moya, C - Tsonga, J-W 2 (1,72) Schnyder, P - Rybarikova, M(+1.5) 2 1.67 rekonesans za 150 pudlo, Wish US(open) GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2008 2 . Lausanne GP - 400 m Hurdles Women Danvers, T - Bikert, Y Head to Head Czas normalny. Twój zakład: Danvers, T ' 1,55 02.09.08 ' Lausanne GP - 400 m Hurdles Women Walker, M - Ross-Williams, T Head to Head Najlepsza pozycja końcowa Twój zakład: Walker, M ' 1,12 02.09.08 ' Lausanne GP - Triple Jump Men Evora, N - Sands, L Head to Head Najlepsza pozycja końcowa Twój zakład: Evora, N ' 1,33 02.09.08 ' Twój zakład: 3x 65 zł 2,31 Cos takiego wykombinowalem wczesniej zagralem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2008 Ty no ku**a Ty i co z Tobą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi