Fooxied Napisano 12 Marzec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2020 (edytowane) Cześć! Zajmuję się profesjonalnym obstawianiem meczy od ponad 10 lat, aktualnie to moje główne źródło zarobku. Od jakiegoś czasu postanowiłem dzielić się kuponami z ludźmi za darmo. W sygnaturze pod moim profilem znajdziesz link do mojego Twittera, a także do discorda, jeśli chcesz zacząć w końcu wygrywać na obstawianiu i nie płacić za kupony, to oto jestem. Będę podawał tylko mecz warty obstawienia oraz jego kurs, to ile na niego postawisz to Twoja decyzja. W ciągu dwóch miesięcy odkąd wrzucam swoje typy zarobiliśmy już ponad 160j, co przy 1j = 100zł daje nam 16000zł w ciągu dwóch miesięcy! Edytowane 12 Marzec 2020 przez Fooxied 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fooxied Napisano 12 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2020 Wolfsburg vs. Shakhtar BTTS @ 1.85 - piłka nożna Michigan -2.5 @ 1.9 - koszykówka, liga akademicka USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fooxied Napisano 12 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2020 Iowa -1.5 @ 1.9 - koszykówka, liga akademicka USA Butler -1 @ 1.9 - koszykówka, liga akademicka USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi