Janekbosko Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2020 Witam wszystkich użytkowników forum. Typerem jestem od kilku lat i cgcialem się podzielić z Wami moja wiedza i tech nika typowania. Będąc na pracach zarobkowych potrafiłem wyciągać zyski większe np niż z samego zbioru truskawek (mówię poważnie) mój budzet na start to tysiąc jednostek zaprezentuje wam kupony które gram i proporcjonalnie do ryzyka dobierana jest stawka a więc na dziś zaczynamy Singiel 1 ŁKS - Zagłębie 18:00 ov2.5 kurs 1.95 stawka 80J Pozostalo 920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janekbosko Napisano 4 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2020 2® Śląsk - Korona czy będzie rzut karny /tak 2.75 Stawka 50J Pozostalo 870 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janekbosko Napisano 4 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2020 3 godziny temu, Janekbosko napisał: Witam wszystkich użytkowników forum. Typerem jestem od kilku lat i cgcialem się podzielić z Wami moja wiedza i tech nika typowania. Będąc na pracach zarobkowych potrafiłem wyciągać zyski większe np niż z samego zbioru truskawek (mówię poważnie) mój budzet na start to tysiąc jednostek zaprezentuje wam kupony które gram i proporcjonalnie do ryzyka dobierana jest stawka a więc na dziś zaczynamy Singiel 1 ŁKS - Zagłębie 18:00 ov2.5 kurs 1.95 stawka 80J Pozostalo 920 Stan 1070 i kupon w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi