smika Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2020 Witam Serwis Trading212 służący handlowania akcjami oraz CFD oferuje aktualnie ciekawą promocję, a mianowicie darmową akcję przyznawaną losowo o wartości do 100E (w zależności jaka akcja zostanie wam wylosowana) Co należy zrobić: zarejestrować się z linku, otworzyć konto, przejść weryfikacje (standard dok,tożsamości, adres), dokonać depozytu 1e na konto INVEST (NIE CFD) Po wykonaniu tych czynności zostanie przydzielona do 24H darmowa akcja. Otrzymaną akcję można sprzedać po 3 dniach, a pieniądze z niej uzyskane wypłacić po 30 dniach Oczywiście jak ktoś lubi inwestowanie może dalej bawić się akcjami Depozyt można zrobić poprzez Skrilla, karte, przelew ref link: www.trading212.com/invite/FMACYTLv czysty: www.trading212.com Promocja jest tylko poprzez ref link, rejestracja z czystego nic nie daje. Zarówno ja jaki rejestrujący sie dostajemy po jednej akcji (dopisane na prośbę ) Sam serwis działa od kilku dobrych lat, a liczba pobrań aplikacji przekrawacza kilkanaście milionów, także serwis legitny. Tą metodą którą zrobimy depozyt to tą metodą bedziemy mogli wypłacić.Ja robiłem depo 1euro skrillem i wylosowałem akcje wartą 14 euro którą sprzedałem po 3 dniach a pieniądze z niej w kwocie 14euro wypłaciłem na Skrill .Wypłata doszła bez problemu .Jedyny chyba minus to czas oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2020 a netka maja do wplaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 11 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2020 Niestety nie.Tylko te opcje co podałem Skrill,karta i przelew bankowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 11 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2020 No ja nie inwestowałem bo nie znam sie na tym .Zostawiłem sobie wylosowaną akcje wartości 14 euro i tak sobie leżała 30 dni a wczoraj wypłacilem na skrilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 11 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2020 (edytowane) Ja weryfikowałem w dzień i weryfikacja tego samego dnia.Jak ci jeszcze nie zweryfikowali to pewnie jutro w dzien .Wypłaty też realizują tylko w dni robocze w godzinach ich pracy chyba od 8-16 i być może weryfikacje też robią w tych godzinach Edytowane 11 Luty 2020 przez smika Dopiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 12 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2020 (edytowane) 20 godzin temu, crachmel napisał: Wydaje się spoko, chciałem już dawno takie coś a tu jeszcze apka więc na pewno tam będę inwestował, na razie czekam na weryfikację i zobaczymy co mi podarują Chyba podarowali ci 14 euro .To i tak nieżle bo trafiają się akcje za 8 czy 9 euro ale i widziałem też że nie którzy mieli i akcje wartę 50 czy 80 euro ale to rzadkośc.Niektórzy grając akcjami za 8 czy 9 euro potrafili ugrać z 35-40 euro ale to trzeba się na tym inwestowaniu znać Edytowane 12 Luty 2020 przez smika dodanie zawartosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 12 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2020 Napisz w co zainwestowałeś to może i ja pójdę w tą strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2020 Poszło z refa zobaczymy czy będę milionerem. Crachmel to pewnie w jakieś niemieckie spółki inwestuje 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2020 Chuje mi odrzucili fotki dowodu. Nowych nie zrobię bo mam pęknięty Spróbuję im prawko wysłać ale pewnie nie przejdzie jako dokument tożsamości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2020 Zweryfikowali ale bida tylko 8 euro dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2020 Nawet nie euro tylko widzę, że jakąś akcje Forda dali 8.3 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 7 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2020 Promocja już zakonczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 28 Lipiec 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2020 Chyba wznowili promocje gdzie można wylosować darmową akcje do 100 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi