Skocz do zawartości

TRADING 212 darmowe akcje o wartości do 100E

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Serwis Trading212 służący handlowania akcjami oraz CFD  oferuje aktualnie ciekawą promocję, a mianowicie darmową akcję przyznawaną losowo o wartości do 100E (w zależności jaka akcja zostanie wam wylosowana)

Co należy zrobić: zarejestrować się z linku, otworzyć konto, przejść weryfikacje (standard dok,tożsamości, adres), dokonać depozytu 1e na konto INVEST (NIE CFD)
Po wykonaniu tych czynności zostanie przydzielona do 24H darmowa akcja.

Otrzymaną akcję można sprzedać po 3 dniach, a pieniądze z niej uzyskane wypłacić po 30 dniach
Oczywiście jak ktoś lubi inwestowanie może dalej bawić się akcjami

Depozyt można zrobić poprzez Skrilla, karte, przelew

ref link:  www.trading212.com/invite/FMACYTLv
czysty:   www.trading212.com

Promocja jest tylko poprzez ref link, rejestracja z czystego nic nie daje. Zarówno ja jaki rejestrujący sie dostajemy po jednej akcji (dopisane na prośbę )

Sam serwis działa od kilku dobrych lat, a liczba pobrań aplikacji przekrawacza kilkanaście milionów, także serwis legitny. 

Tą metodą którą zrobimy depozyt to tą metodą bedziemy mogli wypłacić.Ja robiłem depo 1euro skrillem i wylosowałem akcje wartą 14 euro którą sprzedałem po 3 dniach a pieniądze z niej w kwocie 14euro wypłaciłem na Skrill .Wypłata doszła bez problemu .Jedyny chyba minus to czas oczekiwania 

Ja weryfikowałem w dzień i weryfikacja tego samego dnia.Jak ci jeszcze nie zweryfikowali to pewnie jutro w dzien .Wypłaty też realizują tylko w dni robocze w godzinach ich pracy chyba od 8-16 i być może weryfikacje też robią w tych godzinach

Edytowane przez smika
Dopiska

20 godzin temu, crachmel napisał:

Wydaje się spoko, chciałem już dawno takie coś a tu jeszcze apka więc na pewno tam będę inwestował, na razie czekam na weryfikację i zobaczymy co mi podarują 

Chyba podarowali ci 14 euro  .To i tak nieżle bo trafiają się akcje za 8 czy 9 euro ale i widziałem też że nie którzy mieli i akcje wartę 50 czy 80 euro ale to rzadkośc.Niektórzy grając akcjami za 8 czy 9 euro potrafili ugrać z 35-40 euro ale to trzeba się na tym inwestowaniu znać:)

Edytowane przez smika
dodanie zawartosci

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • Dodaj nową pozycję...