marcio11 Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2019 Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2020 (edytowane) Fenerbahce - Viesi 3:0 118poniżej 120,5 2,64 Nareszcie powraca najciekawsza liga na świecie, mowa tutaj oczywiście o Lidze mistrzów a dziś mamy 2 hity, ja jednak postanowiłem przenieść się do innej dyscypliny a mianowicie Siatkówka i liga mistrzyń. Dziś ostatnia kolejka i wiele już jest jasne ale również i wiele drużyn gra o coś. Fenerbahce co prawda jeszcze nie może być pewna na 100% awansu z grupy bo musi wygrać aby wyjść z drugiego miejsca ale przyznajmy szczerze raczej nikt nie wyobraża sobie straty chociażby 1 punktu w dzisiejszym meczu. Przeciwniczki mają jedne ze słabszych w całej edycji ligi mistrzyń, wygrały do tej pory tylko 1 seta akurat ten 1 set ugrały z Polskim zespołem Budowlani Łódź. Ja dziś ryzykuję wysokim kursem i stawiam, że gospodynie rozbiją zespół minimum 30 punktami co da nam under 120,5. W pierwszym meczu Fenerbahce grające na wyjeździe wygrały zdecydowanie 3:0 do 10, 16 i 14 co dało nam 115 punktów. Gospodynie mają w swoim składzie takie siatkarki jak J. Thompson, K. Robinson, N. Aydemir czy B. Toksoy goście nie mają takich zawodniczek w swoim składzie. W lidze tak słabej jakim jest liga Fińska przegrały już 8 spotkań. Nie widzę innego rezultatu jak 3:0 a myślę, że tak niski under może siąść. Edytowane 18 Luty 2020 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2020 (edytowane) Noliko Maaseik - Jastrzębski Węgiel 3:2Jastrzębski +1,5 seta1,64 Jesteśmy w grupie C gdzie Jastrzębski Węgiel ma już pewny awans do kolejnej fazy pucharowej, 2-krotnie pokonali wielki Zenit Kazań 3:2 na wyjeździe i 3:1 u siebie. Ogólnie Jastrzębski ma komplet zwycięstw a Noliko Maaseik rozbili u siebie bardzo pewnie 3:0. Dziś może dojść do sensacji a mianowicie Zenit Kazań może odpaść w fazie grupowej aby tak się stało Maaseik musi wygrać dzisiejsze spotkanie i nie przeczę, że tak się nie stanie jednak uważam, że Jastrzębski wygra minimum 2 sety a dlaczego taki typ na drużynę, która ma już pewny awans? Dlatego, że Jastrzębskiemu wystarczy chociażby 1 punkt aby w kolejnej fazie być drużyną rozstawioną a na pewno będzie im na tym zależeć aby uniknąć np. Perugie czy Civitanove. Nie przekreślam dokładnego wyniku 3:2 dla gospodarzy , który może dać również i gospodarzom awans ale najpierw muszą liczyć, że albo Trentino albo Roeselare zgubią punkty co będzie jednak bardzo trudne (chociaż Trentino przegrywa już 1:2 z Ceske Budejovice). Oczywiście to powinno wylądować w Liga mistrzów mężczyzn...mój błąd Edytowane 21 Luty 2020 przez zibi16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi