Przemo1866 Napisano 27 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2019 (edytowane) Ruszamy z hokejową Ligą Mistrzów i od razu 3 typy Pilzno - Hameenlinna Typ: 1(dogr+karne) Kurs: 1.65 Pilzno mega siła i wydaje mi się,że nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem w RT ale wole się jednak podeprzeć gdyby czasami doszło do dogrywki e: fartownie ale siedzi 5:4 po dogr. Belfast - Liberec Typ: 2 RT Kurs: 1.25 Tutaj wątpliwości nie ma żadnych kto wygra.Gdyby było handi napewno bym pograł,a tak muszę się zadowolić tym co jest Yunost Mińsk - Lozanna Typ: X2 Kurs: 1.56 Tutaj faworytem bukmacherów gospodarze. Przyznam nie wiem dlaczego i spróbuje to wykorzystać. Według mnie Lozanna powinna to wygrać. Na plus dla Mińska to napewno własny teren i to,że oni już od jakiegoś czasu grają mecze o stawke ale jednak na papierze to Lozanna dysponuje lepszym składem tak więc opcja X2 jest dla mnie idealna Edytowane 30 Sierpień 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie 1 Zgłoszenie By bigbraine777, 25 Wrzesień 2019 50pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi