Alibaba Napisano 27 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2019 Sezon 2019/2020 https://www.nfl.com/ Zapraszam do dyskusji oraz pisania analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 27 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2019 (edytowane) Powoli zbliża się start nowego sezonu NFL , ale póki co startują rozgrywki uniwersyteckie i w to próbujemy uderzyć Bowling Green - Morgan State Typ: 1(-21.5) Kurs: 1.8 STS Wchodze w to handi. Patrząc na historie to ekipa Morgan State to taki typowy chłopiec do bicia. Nie znam sytuacji tegorocznej ale nie sądze aby nagle nastąpiło coś co miałoby diametralnie zmienić tą ekipę więc takie handi jak dla mnie nie powinno być zagrożone. Ze stawkami oczywiście bez szaleństw ale wydaje mi się to całkiem fajną opcją Mecz z czwartku na piątek(napewno nie omieszkam rzucić okiem) Wynik: 46:3 Edytowane 30 Sierpień 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2019 (edytowane) Rozochocilem się trochę nocnym typem tak więc próbuje dalej.Na tą noc mam w sumie 2 typy ale po długim namyśle zdecydowałem się zagrać ten:Wake Forest - Utah StateTyp: 1(-3.5) Kurs: 1.8 STS Dlaczego tak? No cóż przyznam,że tym razem idę zgodnie ze swego rodzaju przeczuciem. Nie mam za bardzo ciekawych argumentów. Ostatni mecz 2 lata temu wygrany w ciałach wiec liczę ze coś z tej przewagi jednak zostało na ten sezon. Oczywiście ze stawką bez szaleństw. Czekamy co jutrzejszy poranek nam pokaże jeśli chodzi o to spotkanie. e: brakło nie wiele trzeba było grać drugi typWynik: 38:35 Edytowane 31 Sierpień 2019 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi