Przemo1866 Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2019 (edytowane) Nie ma tematu więc pozwoliłem sobie założyć i od razu lecimy z perełką na dziś Czechy - Szwecja Typ: under 122.5 pkt kurs: 3.50 fortuna Mecz o 18 tak więc już niewiele czasu ale wydaje mi się,że piękny kurs który trzeba brać z pocałowaniem ręki. Szwedki zasadniczo wyglądają jak drużyna gimnazjalna.Mają problemy dosłownie ze wszystkim. Ostatnio grałem linie ciut wyższą w starciu z Ukrainą gdyż bałem się ryzykować ale po tym co zobaczyłem(mecz zamknął się w 115 pkt) To dziś gram najniższą linie jaką wystawiła Fortuna.JEśli tylko nasze południowe sąsiadki nie zwieszą się w żadnej partii to mecz może nawet zamknąć się w 110 pkt. Jak zwykle jeśli nie lubisz ryzyka to wyższe linie do gry na maxa. Jesli pęknie linia 120 pkt to jedynie dzięki gospodyniom Wynik: 126 pkt e: ciut za dużo Edytowane 16 Czerwiec 2019 przez Przemo1866 rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi