frondskyy Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2019 (edytowane) Cześć! jestem tu nowy, temat jest dość nietypowy, ale może kogoś zainteresuje? Szukam osób, które chciałyby wziąć udział w badaniach, jakie wspólnie z zespołem prowadzimy w Katowicach. Chodzi o udział w swobodnym spotkaniu, na którym będziemy pytać o doświadczenia i preferencje związane z internetową bukmacherką. Na końcu za udział zapłacimy rozmówcy 100 zł w gotówce? ? Szukamy osób pełnoletnich, które: - już korzystają z zakładów - jeszcze nie typują, ale planują spróbować swoich sił - wezmą udział w 1,5-godzinnym spotkaniu między 6 a 24 maja, w centrum Katowic Jak się zgłosić? Wystarczy, że wypełnisz formularz ➡️ http://bit.ly/2W8cPtQ Jeśli się zakwalifikujesz, zaprosimy Cię na spotkanie. Liczba miejsc ograniczona! Edytowane 27 Kwiecień 2019 przez frondskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2019 Jak mam 13 lat to potrzebna będzie mi zgoda rodzica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondskyy Napisano 27 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2019 Poszukujemy tylko osób pełnoletnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2019 W takim razie nie to forum kolego 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi