akupoczek Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 nie dziala mi fifa niz podam wam parametry pc dajcie znac c moze byc tego powodem lub jaki program musze zainstalowac: plyta glowna gigabyte GA-8I915G-MF i915G LGA775 procesor intel pentium 4 530J 3000ghz/ 800Mhz 1mb DDRAM 512mb 400mhz NANYA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 ja jako szpec komputerowy ,mowie, musisz kumpic nowy wiekszy monitor, albo dwa i zaczac grac w pokera.. po chu.. ci jakas fifa, no chyba zeby zielenine uchowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 karte graficzna masz zintegrowana z plyta glowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 Ale która FIFA ? 95 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 Jak ktos prosi o pomoc, to lepiej nie robic niepotrzebnych OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 Za mało miejsca na dysku masz Albo Direct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 A konkretnie pojawia się jakiś komunikat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 Sprawdź czy na procesorze nie wyrósł muchomor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2008 Ale która FIFA ? 95 ? W sumie to nie takie glupie pytanie,bo jesli chodzi o stara Fife to musisz w Windzie XP ustawic zgodnosc systemu z Winem 98 . Jesli chodzi o nowa Fife to moze zainstaluj nowe stery do karty i directx-a . a w ogole to FIFA śmierdzi PEEES! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2008 Taa FIFA dla mnie też nuuudy Iras Z adminem nie wypada mi się ..."kłócić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2008 jak napisal Pershing mam karte zintegrowana i to jets powod ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2008 też mam zintegrowaną i mi działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2008 Teraz niektóre zintegrowane są lepsze od tych starszych,normalnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi