RosteK Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2008 Odświeżam temat Sezon 6 w KLT się skończył. Zajęliśmy 3 miejsce w 5 lidze (1 miejsce po dziką kartę do 4 ligi, ale już rozmawiałem z 1 trenerem i ich zespół się rozpada), dzięki czemu w sezonie 7 zagramy w 4 lidze. Zespół przejdzie kilka zmian, więc szukam graczy Jeżeli znajdzie się dużo chętnych to możemy utworzyć rezerwy do tego Z początkiem nowego sezonu skończę pracę nad nową stroną, bo tamta okazała się zbyt czasochłonna podczas aktualizacji. Szukamy sumiennych i znających się trochę na piłce graczy Kilka osób z forum już jest w drużynie :uwaga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2008 Właśnie i bez żadnych patałachów mi tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2008 SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2008 Nikt was nie prosił o zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2008 Odchodzę z zespołu 2 ligowego Jaki kontrakt oferujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2008 Odchodzę z zespołu 2 ligowego Jaki kontrakt oferujecie? pałke za każdy dobry mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2008 Stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2008 Stoi Tak szybko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2008 Waciak skuteczność 45% z nóg nie zwala... Może do rezerw byś się skusił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2008 Waciak skuteczność 45% z nóg nie zwala...Może do rezerw byś się skusił? W poprzednim sezonie zdobyłem nagrodę najlepszego pomocnika W tym kontuzja za kontuzją to i wynik słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 26 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2009 Szukam drużyny :mrgreen: Dobrej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2009 U nas już komplet chyba, że ktoś się wyłamie. Znasz się może na trenerce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2009 Znam się na trenerce Kiedyś jedną obróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2009 Bo w 2 zespole chyba trener chce zrezygnować z trenerki - jeszcze zobaczy jak z czasem, a w 1 komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2009 RosteK widzę, że zrozumiałeś mojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2009 Zrozumiałem, ale napisałem, dlaczego pytałem Cię czy znasz się na trenerce. Bo jeżeli chodzi o 1 skład to komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2010 Witojcie. Po zakonczeniu obecnego sezonu w KLT, czyli za 3 tygodnie, odchodze ze swojego zespolu - Chlusniem bo Usniem. Odchodze i nie mam komu zostawic posady trenera a nie chce zeby zespol upadl. Miala byc koncepcja, ze przejmie jeden typ, ale najprawdopodobniej upadnie, bo "ale nie mowiles, ze odchodzisz i Ty", tak jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie... Aktualnie gramy w 2 lidze, beda baraze o utrzymanie sie w niej, wiec w najgorszym mozliwym wypadku bedzie liga trzecia. Sklad jest chyba caly do wymiany, ewentualnie trzeba by szybko gadac z chlopakami to zostanie Kamil, Cinek, Kozor, moze Bucek i Lew. Jesli znalazlby sie ktos chetny do przejecia to prosze o kontakt na priv lub gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi