RosteK Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2008 Klubowa Liga Typerów Myślę, że większość osób się orientuje, a jeżeli nie to powiem, że chodzi tu o typowanie zdarzeń z piłki nożnej. Każdy wybiera pozycję, inna pozycja = inne ligi do typowania. Później zespół jest w lidze i gra z innymi (obliczanie meczy, jak się strzela gole itp. na stronie w zakładce "przeliczanie meczy". Więcej informacji znajdziecie tu > www.klt.net.pl Założyłem temat ponieważ moglibyśmy założyć zespół w klt pod nazwą np. Yourbet Team. W skład takiego zespołu wchodzi min. 6 osobowy zespół max. 10. Liga rusza jakoś na początku sierpnia, więc zostało z 3 tygodnie. Czy ktoś byłby zainteresowany grą w takim klubie? To byłaby też "reklama" dla forum Jeżeli ktoś jest zainteresowany piszcie w tym temacie. Mam nadzieję, że uda nam się założyć zespół A tu jaka pozycja typuje jaką ligę dla osób, które nie znajdą tego: BRAMKARZPolska, Holandia, Szkocja, Grecja, Norwegia, Słowacja, Ukraina, Cypr, Łotwa, Macedonia, USA, Malta OBROŃCA Włochy, Niemcy, Belgia, Dania, Rumunia, Finlandia, Bułgaria, Meksyk, Irlandia Płn., Litwa, Czarnogóra, Malta POMOCNIK Hiszpania, Francja, Austria, Czechy, Chorwacja, Argentyna, Rosja, Islandia, Bośnia, Irlandia, Walia, Estonia NAPASTNIK Anglia, Portugalia, Szwajcaria, Szwecja, Turcja, Brazylia, Węgry, Słowenia, Serbia, Izrael, Białoruś, Luksemburg Oczywiście takie ligi jak Estońska, Izraelska czy Macedońska trafiają sie rzadko. Najczęściej trafiają się te pierwsze Jaka jest Wasze zdanie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2008 hmm....jak co to ja z chęcia mogę zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2008 Czas jest do końca lipa, lecz zespół musi powstać wcześniej, żeby założyć zespół, później go zgłosić i czekać na licencję, więc czekam na odp do końca tygodnia, albo do następnej środy i mam nadzieje, że będzie 10 chętnych osób Każda osoba dostaje 20 meczy do wytypowania (z piłki nożnej) na weekend. Czekamy szczególnie na Administratorów, Moderatorów i Typerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 11 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2008 ja z checia moge zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 11 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2008 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 12 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2008 ja tez bym sie pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2008 No dawac ludzie.. kto jeszcze chetny ? Sa miejsca ! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2008 Ja moge ale tylko jako napastnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2008 To i ja zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2008 Ja też się piszę... Tylko jakiś lukratywny kontrakt zaoferujcie Ps. Pomocnikiem sem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2008 Zostało jeszcze jedno wolne miejsce na bramce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2008 Jak nie znajdziecie nikogo to od biedy moge pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2008 Dla tych co nie wiedzą czym się różni 1x od x1 W zakładce TYPOWANIE znajdują się również informacje o pozycji na jakiej występuje w KLT typujący, o liczbie trafień w danym zestawie (wraz ze słupkowym wykresem grafizującym procent trafień) oraz o liczbie możliwych typów dwudrogowych. Szczegółowe informacje dotyczące możliwości typowania dwudrogowego zostały opisane w punkcie PODNOSZENIE SWOICH UMIEJĘTNOŚCI - ZOSTAŃ GALACTICOS. Przy stawianiu typów dwudrogowo należy zwrócić uwagę, który typ pojedyńczy jest na pierwszym miejscu (np. 1X czy X1), ponieważ w razie trafienia tylko on zostanie wliczony do indywidualnych statystyk zawodnika. Jednocześnie kolejność typów pojedyńczych w typie dwudrogowym nie ma znaczenia w sytuacji gdy zawodnik gra w drużynie. Przykład: jeśli zawodnik A wytypował wynik spotkania drużyny A z drużyną B na 1X, a końcowy wynik tego spotkania to X, wówczas do statystyk indywidualnych zawodnika zostanie dopisane 0 ale przy liczeniu trafień w meczu KLT, typ zostanie zaliczony jako trafienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2008 Lapaj RosteK http://strus.walbrzych.org/klt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2008 Strona klubu już prawie skończona. Informacje na temat klubu, z kim sparingi, jakie wyniki itp można znaleźć na niej >> http://vegoriateam.tnb.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2008 NEWS na stronie dotyczący sparingu z Fc Różą i Dębowe Mocne Tczew >> www.vegoriateam.tnb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2008 Skład na pierwszą połowę meczu Vęgoria Team - Fc Róża Skład: Faza I:B: strusO: yaras_O: akupoczek (K)P: literkateN: Famol91N: lucas Faza IIB: PolokolosO: mazur89P: ogorekP: literkateN: MunezN: lucas Skład na pierwszą połowę meczu Vęgoria Team - Dębowe Mocne Tczew Skład: Faza I:B: strusO: mazur89 (K)O: akupoczekP: ogorekN: MunezN: Famol91 Faza IIB: PolokolosO: mazur89 (K)O: yaras_ P: literkateN: lucasN: Famol91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2008 Dębowe Mocne Tczew ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2008 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2008 Czemu zespól sie nie nazywa Yourbet team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2008 Czemu zespól sie nie nazywa Yourbet team? Nazwa ogolnie mi sie kojarzy z jakas wioska gdzie sprzedaja hodowlane wegorze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2008 To źle Ci się kojarzy lucas, miał się tak nazywać ale jakoś chętnych nie było, a jak powstał ten zespół to dopiero znaleźli się chętni Mam nadzieję, że nie zależnie od nazwy będziemy dobrze typować I jeszcze jedno: Od pierszego weekendu sierpnia wracają zestawy z podziałem na pozycje. Ponieważ jak na razie jeszcze najważniejsze ligi odpoczywają początkowe zestawy będą obejmować następujące ligi: B: norweska słowacka ukrainska macedonska (polska jak faktycznie zacznie) O: dunska rumunska finska meksykanska litewska P: austriacka czeska rosyjska chorwacka bosniacka irlandzka N: szwajcarska szwedzka brazylijska wegierska słowenska Stopniowo będą dochodzić pozostałe ligi. I tak w sierpniu: 09/10 francuska, szkocka 16/17 angielska, belgijska, niemiecka 23/24 portugalska, turecka 30/31 hiszpanska, holenderska, włoska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2008 Co do typowania jeżeli nie jesteście pewni czy będziecie mieli czas na wytypowanie w piątek lub sobotę to typujcie wcześniej (wtorek, środa) tak bez analizy i dopiero w piątek, albo sobotę przeanalizujecie sobie, ale zawsze będziecie coś tam mieli wytypowanego i zawsze chociaż kilka trafień Wam wpadnie. Co do obecnej kolejki to najlepiej, żeby każdy wytypował do czwartku, bo muszę podać skład do czwartku do wieczora, a muszę mieć pewność, że te osoby wytypują. Jeżeli ktoś może dopiero np. w piątek niech pisze PW. Ostatnio słabo nam poszło. Co myślicie o zmotywowaniu, dla najlepszego po iluś (?) kolejkach np. przyznawać pochwałę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 30 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2008 ty przecież jesteś królem bukmacherki, SAM ICH ROZWALISZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 30 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2008 ty przecież jesteś królem bukmacherki, SAM ICH ROZWALISZ O co Ci chodzi? Jeżeli uważasz, że jesteś lepszy to pokaż to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 31 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2008 Osoby, ktore biora udzial w KLT prosze o wytypowanie spotkac, przed nami sparing za 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2008 Ostatnio słabo nam poszło. Co myślicie o zmotywowaniu, dla najlepszego po iluś (?) kolejkach np. przyznawać pochwałę? ale zes dal motywacje odrazu chce mi sie lepiej typowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2008 nikt nie policzyl wyniku sparingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2008 chce ktos autograf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2008 za te przypadkowe 4 bramki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi