PokerFish Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 czesc Mam na imie Roman i od 3 lat jestem nałogowym pokerzystą . Razem z johnygangsta stwierdzilismy ze jak to nałogowcy można sie spotkań w "swoim gronie" i zagrac sobie mini turniej inaczej zwany Sit and Go albo jakiegoś casha . Miejscowosc kraków , data jeszcze nie znana , miejsce także , wpisowe oczywiscie tez nie . No ale od czegoś trzeba zacząc . Więc czy są chetni/chetne ? Lista chętnych nałogowców : 1. Ja ( czyt. ziomal ) 2. On ( czyt. johnygangsta ) 3 "hmm" pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 pershing, prawdopodobnie do okolo 15-20 sierpnia nie bede mial czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 podbijam Ps. chlopaki nie ma sie czego wstydzic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2008 Moze przeniose do dzialu pokera i zmienie nazwe tematu, bo zachecajacy nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2008 Obrzydliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2008 racja pers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi