Tonny Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2018 Zapraszam do rozmów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: Zagłębie - Legia Typ: 2 [-1,5] Kurs: 2,20 Godz: 20:30 Bukmacher: Totolotek Czas na ostatnią w tym roku kalendarzowym kolejkę Ekstraklasy. Bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie kursy na mecz Zagłębia z Legią, bo spodziewałem się większego faworyzowania Legionistów. Jak śmiesznym momentami zespołem są gospodarze widzieliśmy w poprzedniej kolejce, gdy Lech ich po prostu zmiażdżył. Zagłębie to zdecydowanie najgorszy zespół tej ligi, zwłaszcza w kwestii defenstywy. Legia nie może pozwolić sobie na wpadkę na takim terenie, a kto wie, może uda im się jeszcze przed końcem roku zmniejszyć różnice do prowadzącej Lechii. Oczywiście to tylko Ekstraklasa, ale zespół z Warszawy wygląda ostatnio dość stabilnie i nie powinien mieć problemu z rozbiciem zbieraniny z Sosnowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 21 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Spotkanie: Wisła - Lech Typ: 2 Kurs: 2,20 Godz: 20:30 Bukmacher: Totolotek Najpierw myślałem o odpuszczeniu dzisiejszych meczów Ekstraklasy, ale ostatecznie zdecydowałem się na Lecha. Wokół Wisły teraz mnóstwo zamieszania i to odbiło się też na wynikach, bo Wislacy spadli już na ósme miejsce w tabeli. Za to Lech na koniec roku wydaje się byc zespołem w gazie, a rozbicie Sosnowca aż 6:0 na pewno zrobiło wrażenie. Oczywiście Lech nie zaczał najlepiej i mógł dość szybko stracić bramkę, ale chyba piłkarze zaczynają powoli kupować pomysł Nawałki na grę i kto wie, może Lech przezimuje na podium jeśli Jagiellonia dziś przegra. 2.20 na Lecha, który wydaje się łapać niezłą dyspozycję nie wygląda dziś najgorzej. No i ciekawe czy Kamiński, kolejny 16-latek doczeka się dziś debiutu. 1 Zgłoszenie By pershing, 23 Grudzień 2018 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi