gregor5551 Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2018 Neosurf to prosty i bezpieczny sposób dokonywania płatności gotówkowych online.Za pomocą kuponu Neosurf możesz doładować karty, obstawiać zakłady lub grać online. Nie trzeba się rejestrować ani podawać danych osobowych i można od razu korzystać z kuponu Neosurf. Ponadto - już dziś można nabyć kupony Neosurf u sprzedawcy detalicznego i wykorzystać je online na setkach stron gier i gier hazardowych. Bez rejestracji, bez podawania danych osobistych czy okazywania dokumentu tożsamości. Poproś o kupon Neosurf i zapłać gotówką. Otrzymasz kupon z 10-cio cyfrowym unikalnym kodem Neosurf. Zachowaj go i nie pokazuj nikomu. Od tej chwili możesz cieszyć się anonimowymi i bezpiecznymi zakupami w internecie. Gdzie kupić Neosurf wyszukiwarka -> http://www.neosurf.com/pl_PL/application/findcard Kwoty doładowań 20 zł, 50 zł, i 100 zł, 200 zł, 500 zł oraz 750 zł. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 30 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2023 wpłacałem przez Neosurf do zagranicznego buka więc wypłata też tylko przez Neosurf i tu zaczeły się kłopoty : trzeba założyć konto i przekształcić go w premium żeby móc na niego wypłacić . Z buka kasa przyszła na Neosurf dość szybko ale z Neo na konto już idzie 7 dni i nadal nie ma , przychodzą maile od nich po angielsku że wiecznie coś brakuje a jak były wpłacane pieniądze i takie tam . Podałem im wszystkie dane ale nadal prawie 2 tysie wiszą w sieci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz133 Napisano 18 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2023 edit : wypłacili kasę po 38 dniach no i oczywiście strata wypłaciłem w zł i przyszło w zł ale mniej o 110 zł , 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaucho10 Napisano 30 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń Mam ten sam problem, wypłata tylko prze neosurf. Więc można z tego neosurf później przelać to normalnie na konto bankowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi