sh3v Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2008 Witam po długiej przerwie !! Wpłacilem 25zł na Gamebookers ugralem 60 i wpłacilem na Unibet i potem wpłacilem na Centrebet 109zł czekam na dopisanie bonusu i zaczynam tam grac Mam nadzieje ze uda mi sie wygrac troszke kaski z Euro Puki co trzymam kciuki za Niemcy bo został mi z unibetu taki jeden kuponik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sh3v Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2008 Niemcy bez komentarza.... Bonusu mi nie dopisali wiec gram tym co mam na naszych!___________________________________________________ AUSTRIA - POLAND typ: POLAND stawka: 109.00 złkurs: 2.40pot. wygrana: 261.60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sh3v Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2008 Tu komentarz juz bedzie: Angielski arbiter musial dostac gruba kase za tego karnego i nie zal mi 109zl a naszych zawodnikow a szczegolnie Boruca. JEBA** SĘDZIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sh3v Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2008 Niestety na Holandie nie mialem nic kasy zeby grac __________________________________________________SWEDEN vs SPAINtyp: SPAINGREECE vs RUSSIA typ: GREECEstawka: 9.00 złkurs: 6.00pot. wygrana: 54.00 zł__________________________________________________SWEDEN vs SPAINtyp: SPAIN stawka: 100.00 złkurs: 1.60pot. wygrana: 160.00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sh3v Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2008 Stan konta: 160.00 zł Na portugalie gram pomimo ze ma juz zapewnione 1 miejsce, dlatego tez nie gram za wszystko no ale wierze ze zakonczy sie zwyciestwem Portugalczykow;) pozdrawiam __________________________________________________TURKEY vs CZECH REPtyp: CZECH REP SWITZERLAND vs PORTUGALtyp: PORTUGAL stawka: 20.00 złkurs: 4.95pot. wygrana: 99.00 zł__________________________________________________SWITZERLAND vs PORTUGALtyp: PORTUGAL stawka:40.00 złkurs: 2.20pot. wygrana: 88.00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sh3v Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2008 Wiadomo wtopka Mimo wszystko brawa dla Turcji za gre Next kupony, jak nie wejdzie to narazie ostatnie : z Gamebookers:_____________________________________Polska -Chorwacja 2.20stawka 50.04 złdo wygrania: 115.09 zł z centrebet.com:_____________________________________NETHERLANDS vs ROMANIA 3.10FRANCE vs ITALY 2.35 Łączny kurs 7.285stawka: 25złdo wygrania 182.12 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sh3v Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2008 powiem tak: jest dobrze niepodajac kuponow w temacie kupony poprostu wchodza Kaska troche sie rozsypala na Gamebookers, centrebet i nieszczesnym BetGun jak obruce bonusami to wplace wszystko prawdopodobnie do Gamebookers i zaloze nowy temacik albo i nie puki co prosze o zamkniecie tego tematu. pozdrawiam obserwatorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi