Tonny Napisano 21 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2018 Na otwarcie szykuje nam się niezłe spotkanie Juve - Lazio, czy CR7 zaskoczy nas czymś? W sobotę też Napoli - Milan; czy Arek Milik znowu zapunktuje? Zapraszam do rozmów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcio11 Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2018 Juventus - Lazio Ronaldo strzeli @ 1,67 Unibet Ronaldo już w meczu z Chievo mógł strzelić przynajmniej dwie bramki, zabrakło zwyczajnie szczęścia. Dziś z pewnością swoje sytuacje będzie miał, będą także stałe fragmenty gra a może jakiś rzut karny. Lazio przegrało z Napoli, Milik i spółka mieli mnóstwo sytuacji. Rzymianie wyglądali słabo i mocno rozczarowali. Lazio od kilku lat ten sam problem, mocna ofensywa i słaba defensywa. Dodatkowo do Interu odszedł De Vrij. Stawiam dziś na pierwsze trafienie Portugalczyka w Juve. Fiorentina - Chievo over 10,5 rożnych @ 1,75 1xbet Ten mecz wpadł mi w oko na rzuty rożne. Fiorentina w roli faworyta to najczęsciej bicie głową w mur i kopalnia rzutów rożnych. W ekipie zostali wszyscy najważniejsi gracze a dodatkowo przyszedł Pjaca. Razem z Chiesa te skrzydła Fiorentiny robią wrażenie. Być może lepszą opcją jest granie rzutów rożnych na gospodarzy, ja wybrałem ogólnie na cały mecz. Chievo po bardzo dobrej zwłaszcza drugiej połowie z Juve też myślę, że coś dołożą. Napoli - Milan obie strzelą @ 1,89 1xbet Tutaj idę w kierunku obie strzelą. Obie ekipy bardzo duży potencjał w ofensywie. Świetnie w sezon wszedł Milik a po drugiej stronie jest Higuain, obrona Milanu dla mnie znak zapytania. Milan z Realem w meczu towarzyskim stworzył kilka wybornych sytuacji. Jak patrzę na składy typ nasuwa się sam. 3 Zgłoszenie By pershing, 27 Sierpień 2018 2x15+25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi