Tonny Napisano 11 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2018 To już jutro, czy Sevilla sprawi niespodziankę? Czy jednak Barcelona z łatwością weźmie ten mecz? Zapraszam do rozmów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2018 (edytowane) Gramy w Tangier - Marocco ciekawie... Barca jak to Barca faworyt ale te początki sezonu rożne sa...Sevilla moze forma nie błyszczy ale juz musiała grac w meczach o dość duża stawkę wiec....ta forma jest nie równa ale potencjał jest. Moim zdaniem graja troszkę z musu na pol gwizdka Jedne z lepszych betów to bts i chyba rożne obie ekipy potrafią pykać ich na potęgę graja duzo skrzydłami a nowy trener w Sevilli uwielbia gre wahadłami koleś prowadził Girone ktora lubiłem grac na rożne i nie raz dwa to w temacie opisywałem.Tam gdzie mam kasę nigdzie fajnie Lini na rożne nie ma wiec ... obie druzyny strzela gola i liczba goli będzie większa niż 2.5 tak 1,8 Fortuna Edytowane 13 Sierpień 2018 przez ŻYLETA 1 Zgłoszenie By pershing, 13 Sierpień 2018 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi