ŻYLETA Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2018 OBST LIGA kod 2286828-523478 dawać 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2018 Jestem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2018 Ja też dołączę jak wrócę z roboty do domu 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2018 no i super panowie- dawać kto chce nie ważne staże posty na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2018 również wbijam 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2018 mam nadzieje, że nie zapomnę przed weekendem się wpisać 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2018 dawać panowie jest nas 6 na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2018 jeszcze taki jeden kodzik do „Zapinamy Pasy” 256357-52843 liga Twaro myślę ze warto ludu w uj....ale do wyjedzie koszulka ulubionego angielskiego klubu-możliwe ze jesteście juz zapisanie ale...moze ktoś jeszcze ma jakieś kody do prywatnych ciekawych lig to niech tu zapodaje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2018 W dniu 10.08.2018 o 14:55, ŻYLETA napisał: kalodopTeam 73 pkt Lubo team 58 pkt GGMU 58 pkt Tonny 50 pkt FC po nalewce poozon 42 pkt Wychylylybymy 31 pkt po 1 kolejce wygląda tak nie wrzucam screny z pkt bo sa dane z imienia nazwiska a mogło by komuś z chłopaków nie pasować wiec...Legia góra wiadomo kto najlepiej fantasuje :P 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2018 2 koleejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2018 ale żeście z tym Kunem na kapitanie poszaleli.... zobaczymy co the reeds jutro pokarzą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 21 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2018 Kun na kapitanie dobra opcja była Po 2 kolejkach: 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 21 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2018 ja jak zwykle zapomniałem o grze i nie zrobiłem dwóch transferów przed 2ga kolejką, które miałem w planach ale i tak nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 25 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2018 No to City wpadka....ciekawie sie zaczyna kolejka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2018 Ogólnie słaba kolejka nie wiele zmian w naszej skromnej lidze :P Ja z kolegom od nalewek i litrowych jeckow :P @poozonem na czele w tej kolejce jak u buka troszkę strat odrobionych do @kalodop i czerwonych diabłów :P kalodopTeam 183 pkt GGMU 183 pkt Tonny 174 pkt FC po nalewce poozon 171 pkt Lubo team 167 pkt Wychylylybymy 110 pkt 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2018 U mnie poszedł WC i teraz tak to wygląda, z Kunem na C ta kolejka: 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2018 Jest awans na 4 :P no panowie jest ścisk w tabeli... Poozon zrobił skok na 1 miejsce kalodopTeam 229 pkt poozon 229 pkt GGMU 227 pkt Lubo team 210 pkt Tonny 209 pkt Wychylylybymy 147 pkt spokojnej przerwy Managerowie :P 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2018 U mnie wjechał wildcard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2018 wieści od króla lwa.... brawo dla Wychylylybymy kolega M sie mocno wkor...wil i z ligowego ebnala 80 pkt jest na zaczytanym ostaniem miejscu ale....tak to bez większych zmian wszyscy w przedziale 40 pkt w kolejce jedynie Tonny ustrzelił 59 pkt Poozon i GGMU po 276 pkt i 1 miejsce kalodopTeam 272 i brązowy medal jak na razie - Tonny 268 pkt Lubo team 254 pkt Wychylylybymy 227 pkt Dobrych zmian panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2018 nie miałem czasu wczoraj się zalogować i jeden obrońca spalony, ale no trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2018 W poprzedniej kolejce było 75% szans, że Arnaturovic nie zagra, więc go posadziłem, a zagrał Mógł być lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 5 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2018 kur...nie lubię jak graja w piątki...mało czasu ostatnio i...nic nie zrobiłem zero zmian a Pool jest bez formy ...fizycznie gorzej niz ekstraklasa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2018 Teraz przerwa na repry, a tu tabelka po 8 kolejkach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2018 Fatalna kolejka u mnie... ale kalifów widzę wystrzeliło u Ciebie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2018 Po 10 kolejkach: 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2018 Zmieniałem kapitana na Sterlinga ale nie zapisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2018 @poozon ladnie wali jak przecinak kolejka do tylu 90 pkt ja milem podobnie ja @Tonny zmiany ustawienie nie zapisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2018 Po weekendowej kolejce reprezentacje, a później kolejny WC wskakuje to będzie można pomieszać ze składem za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2018 To na koniec roku, tabelka po 20 kolejkach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi