Tonny Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2018 Zapraszam na spotkania rewanżowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2018 (edytowane) No to lecim z kilkoma dogami bo kursy zacne....i kilka myślę pewniejszych propozycji duble taśmy single poszły.... Gandzasar Kapan - Lech Poznań 1 i bts 10,50 unibet Gandzasar Kapan DNB 4,85 forBET Miałem przyjemność oglądać 1 spotkanie :P mecz przy pustych trybunach...szybkie 2 bramki do Leszka i potem średnio mozna powiedzieć ze goście mimo porażki zagrali dobry mecz pokazali sie z ciekawej strony mieli kilka setek szczególnie w 2 połowie staty bardzo wyrównane. Maja bardzo dobrego murzynka z Zambii który raz po raz robił duzo szumu i zamieszania.Technicznie wyglądają przyzwoicie...Na pewno Lech ma lepszy zespół bardziej ograny doświadczony w pucharach ale kilka spraw które mogą byc kluczowe...raz wyjazd na trudny teren gdzie naprawie gra sie ciężko i czy to kluby reprezentacje nie raz pokazywały zaliczka jest ale...Lech miał bardzo pozwane problemy organizacyjne zeby do trzeć na ten mecz. Opóźniony o 12h wylot do Armenii. Ok 3500 km podróży którą zakończą wczesnym rankiem w dniu meczu plus chyba jakaś podroż autokarem z Erewania(-+6 h) ...mecz o 17:00 bardzo ciepło parno duszno +35 stopni w trakcie meczu ma byc to dobrze Lechowi nie wróży mamy początek sezonu ta forma jest...raczej jej nie ma wielka niewiadoma. Beitar Jerusalem - Chikhura Sachkhere BTS NIE 1,67 UNIBET Starcie Izraelsko gruzińskie- 1 mecz 0-0 i bardzo wyrównany był ogólnie obie ekipy miały swoje szanse Staty mega podobne. Ekipy z Izraela u siebie graja duzo lepiej i jakby nie patrzeć sa faworytem w takim starciach piłkarsko jest myślę tez różnica na korzyść Beitaru który jednak cos w tych pucharach grywa jest bardziej doświadczony spodziewam sie uważnej gry z obu stron cos w deseń 1 meczu nikt sie zbytnio nie odkryje... tylko ze tu ekipa gospodarzu powinna miec więcej argumentów sa po trudnym wyjedzie graja u siebie a nie sa to łatwe mecze dla ekip przyjezdnych tutaj każdy gol błąd skutkuje myślę ze gospodarze minimalnie będą lepsi jeden dwa do zera. Slovan Bratysława - FC Milsami 1 1,4 forBET imo chyba pewniaczek pierwszy mecz 4-2 dla Slovanu. Słowacy sa lepsza ekipa pod każdym względem i myślę u siebie spokojnie wygrają nawet jeśli wystawia jakiś mieszany skład. FC Progrès Niederkorn - Gabala FK 1x 1,62 Unibet Azerowie u siebie zagrali słabo dostali 2-0 goście o ciekawej nazwie Progres fajnie zagrali z kontry i z trudnego terenu wywieźli sensacyjne zwycięstwo...tak myślę ze ta nazwa idealnie oddaje to co sie dzieje obecnie w piłce ze nie ma słabych kelnerów i te ekipy z małych państw typu Luksemburg Liechtenstein zrobiły progres i sie rozwijają maja swój styl czesto sa lekceważone i inne ekipy lecą na przeszłości... a gra tam coraz więcej niezlych zagranicznych grajków z Brazylii, francji wiadomo nie jest to 1 sort ale u nas robią furorę Hiszpanie z 3 ligi to... Progres ma dobry wynik z 1 meczu powinien sie cofnąć spokojnie grac w defensywie i wyprowadzać kontry i to powinno dac efekt w postaci nie przegrania meczu. FC Zaria Bălți - Górnik Zabrze Zaria +1,5 1,52 unibet No i ostatni polski rodzynek na koniec.... 1 meczu nie oglądałem ale po forach i znajomych wiem ze mecz slaby bardzo- obie ekipy mozna powiedzieć prezentują dramatyczny poziom. Górnicy duzo zmian młody w sumie nie doświadczony zespół w lidze a co dopiero w pucharach europejskich. Słabo w obronie duzo błędów + czerwona kartka Żurkowskiego brak Kurzawy Kadziora robi swoje to jest inny zespół i zespół będzie slaby moim zdaniem mimo potencjalnie ciekawego ataku Jimenez Angulo ... gol w końcówce ...i teraz jada na trudny teren ta mołdawska Zaria jest na ostatnim miejscu w swojej lidze.... i wstydem było by to przegrać i nie awansować ale...polskie ekipy lubią sie kompromitować. Brosz podchodzi ostrożnie do tego meczu Górnik ma zagrać z kontry i to paradoksalnie moze byc dużo łatwiejsze niz u siebie...gdzie grania w ataku a ataku pozycyjnym zabrzanom nie wychodziło.... Edytowane 19 Lipiec 2018 przez ŻYLETA 5 Zgłoszenie By pershing, 19 Lipiec 2018 100+50+15+25+15+25+4x10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi