Tonny Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2018 https://menedzer.tvp.pl/pl/league/obstawianiecom Zapraszam do zabawy! Kod, aby dołączyć to: fb76afb5 Pussy Killers - nazwa mojej drużyny, żeby było łatwiej się weryfikować, jak komu idzie 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2018 zapisywac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2018 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2018 obecny a jakże moje fantasy szkoda ze ze nie o drobne ta gra idzie :P o Tonnego z firmy z fify moja ekipa https://fantasy.fifa.com/en/myteam?roundid=1 https://menedzer.tvp.pl/pl/user-team/index nie wiem czy widać składy czy nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 też jestem, właśnie dołączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 jak bedzie przynajmniej 10 osob to daje dla top2 siano 1. 50zl 2. 30zl. Skrill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 @Kondi boni arze sie rzuca ...ja dam kolo od Kia jak wygram albo róg talonu na paliwo :P rodzina atmosfera ponad wszystko najlepsze forum najlepsi gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 @Kondi btw łachudro"} na sb pisałeś ze cie nia bawi fantasy :P oj ty....miało cie nie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 w gronie forumowym chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 moze i kiedyś ten Grill forumowy wypali...jeszcze muszę dożyc i do Kraka przyjechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 14 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 Grill forumowy chętnie,ale z selekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 14 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 tylko z kulturalnymi ludźmi posiedzieć, a nie z chlewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 MCH - czyja to druzyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 wow ja tylko śląska albo podwawelska Legie wszyscy lubią "P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2018 Jestem i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2018 Klasyfikacja po fazie grupowej: 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2018 Po ćwierćfinałach: 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2018 Legia na czele :P @kalodop gonie cie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2018 Tabela końcowa: 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2018 W dniu 14.06.2018 o 13:20, Kondi napisał: jak bedzie przynajmniej 10 osob to daje dla top2 siano 1. 50zl 2. 30zl. Skrill Jeśli się nie wycofujesz to moje 50 pln za win przelej proszę pershingowi. Będzie połówka na Elitę Jesienną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2018 zapomnialem nie wycofuje. kalodop i zyleta wiec. kontakt przez pw, przelewam siano po niedzieli graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 28 Lipiec 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2018 Legionisci zarobieni temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi