Skocz do zawartości

French Open 2018 - WTA World Tour

ŻYLETA

Rekomendowane odpowiedzi

spróbujemy cos z WTA 2 typy  ale jeden podwójny ....większej analizy nie ma troszkę po statach taka czuta choć to sa kobiety...same nie widzę co i jak :aletyp:

Buzarnescu, Mihaela-Peterson, Rebecca  Buzarnescu 1,61 :plus: izuunia 

Panie ze sobą juz grały 2 razy i Rumunka prowadzi 2-0 szczersze to pani Peterson nie miałem okazji jeszcze oglądać...za dużo o niej nie wiem cos tam w internetach poszukałem...Rumunka jest w niezłej formia gra dość agresywnie walczy ma niezle wynik w turniejach przed Rolandem. h2h po jej stronie dlaczego miała by jutro tego nie wygrać...kurs bardzo zjadliwy- Szwedka to jest kwalifikantka duzo młodsza  po za S.Hsieh nikogo godne uwagi nie ograła... Rumunka w maju grała z rożnym skutkiem ale z czołowymi zawodniczkami WTA  jak  Cibulkova, Pliskova, Sharapova czy  Kvitova to jednak robi wrażenie i jest poziom wyżej niz granie Rebecci. To powinno sie przełożyć na  jakaś tam pewność siebie  formę  i to powinno byc jutro widoczne.

Makarova - Strycova  3 sety w meczu 2,38:n: i 1,79 Strycova :plus: niezle... moze cos poszukamy jeszcze w WTA :p 

unibet 

Tutaj krotka piłka obie panie znają sie doskonale grały ze sobą bardzo duzo i od dawna na rożnych nawierzchniach na cegle jest 1-0 dla Barbary gładkie 6-2 6-2 ale było to w 2006 roku.  Raz była  3 setówka h2h  4-3 dla Czeszki która jest tu faworytkom - obie nie grzeszą jakas wielka forma na cegle w tym roku. Strycova wydaje mi sie ze ma lepsze warunki na mączkę lepiej sie rusza... obie tak jak wyżej bardzo doświadczone ograne. Ruska jak dobrze wejdzie w mecz jest wstanie postraszyć ale chyba nie lubi tej nawierzchni co pokazuje ten rok bo  mało grała na cegle wiec...albo będzie walka szczególnie w 1 secie albo szybkie 2-0 zero dla Czeszki w stylu 6-3 6-2 

Edytowane przez ŻYLETA
By pershing,

25+10+25

S. Halep - G. Muguruza
G. Muguruza i powyżej 20,5 gema 2,83 Fortuna

Moim zdaniem (i pewnie nie tylko moim) przedwczesny finał Rolanda Garrosa.
Mierzą się ze sobą: zawodniczka rozstawiona z numerem 1 Rumunka S. Halep z rozstawioną numerem 3 Hiszpanką G. Muguruza.
Póki co Muguruza piorunem wygrywa swoje pojedynki, nie przegrała jeszcze seta

Halep także nie miała większych problemów z dojściem do półfinału, może poza ostatnim meczem z Kerber gdzie przegrała 1 seta ale mimo wszystko 2 i 3 set łatwo wygrała.
Moim zdaniem to Hiszpanka jest faworytem tego turnieju jak i tego meczu, nawierzchnia to Jej bardziej pasuje. Zwyciężała już Rolanda Garrosa pokonując w finale S. Williams 2 lata temu, Halep jeszcze ta sztuka się nie udała.
Jeżeli będą siadały jej mocne uderzenia to widzę zwycięstwo po stronie Hiszpanki. Mogą być 3 sety albo 2 bardzo wyrównane dlatego dokładam do zwycięstwa Muguruzy także powyżej 20,5 gema.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...