ŻYLETA Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2018 https://graomistrzostwa.onet.pl/ Persia nie stać na taki konkurs to moze sie nie obrazi :P GRA O MISTRZOSTWA ŚWIATA FIFA 2018 Dzięki Visa wygraj wyjazd na mecz Mistrzostw Świata FIFA 2018 Sprawdź swoją wiedzę o Mistrzostwach Świata FIFA, stań do walki z innymi uczestnikami konkursu w wielkim finałowym teleturnieju i wygraj dwuosobowy pakiet wyjazdowy na Mistrzostwa Świata FIFA 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2018 Mega trudne - trzeba być piłkarskim omnibusem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 @INTELOWIEC ile miałeś ? trudne nagroda fajna ......to zależy jak patrzeć napewno poziom w finale będzie mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 Ja miałem 19 poprawnych odpowiedzi a Wy? 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 3 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 ja jestem za hesd shote m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2018 2 godziny temu, zibi16 napisał: Ja miałem 19 poprawnych odpowiedzi a Wy? to odbieraj telefony :P u mnie jak u bebcia 13 chyba do 18 pytań doszedłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2018 Ja 8 chyba - masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi