Tonny Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2018 Real Madryt w końcu odkuł się w LM, na weekend mecz z Betisem, czy celujemy w over? Malaga będzie miała ciężki pojedynek o punkty z Valencią, którzy są w małym dołku. Macie jakieś pomysły? Zapraszam do dyskusji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 18 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 (edytowane) Sociedad - Levante BTS 1.6 totolotek Na dzień dobry w Hiszpanii spotkanie drużyn z dołu tabeli, Sociedad na ostatnie pięć spotkań ligowych wygrali jedno, resztę przegrali, Levante trzy porażki, dwa remisy. BTSu na ostatnie pięć spotkań ligowych nie zrobili tylko w jednym spotkaniu, Levante przegrywając z Celtą Vigo 0-1 a Sociedad wygrywając z La Coruna 5-0. Spotkania w Hiszpanii o takie godzinie rządzą się swoimi prawami, zawodnicy nie lubią grać o tak wczesnej porze. Jednak podejrzewam, że zobaczymy dzisiaj ciekawe widowisko z bramkami. Levante ma tylko dwa punkty przewagi nad strefą spadkową, co prawda Las Palmas przegrali wczoraj z Sevillą, to ich nie przeskoczą, ale wypadałoby zdobyć jakieś punkty, żeby uciekać. Sociedad w tygodniu grał w LE, w ostatnich minutach stracili prowadzenie 2-1 i ostatecznie to zremisowali, w czwartek czeka ich rewanż, także w San Sebestian minuty powinni dostać rezerwowi, co na pewno będzie miało wpływ na typ. O bramkę Realu Sociedad raczej nie musimy się martwić, 27 bramek strzelonych na własnym stadionie w ligowych spotkaniach robi wrażenie, jest to trzeci wynik w lidze. Espanyol - Villareal BTS 1.89 Fortuna Kolejne spotkanie w Hiszpanii, w którym też widzę bramki obu ekip. Espanyol dość bezpieczna przewaga póki co nad strefą spadkową, ale z formą nieciekawie na ostatnie pięć spotkań ligowych trzy remisy i dwie porażki; słaby wynik 3 punkty zdobyte na piętnaście możliwych. Villareal wpadł w jakąś chwilową pułapkę, dwie porażki z rzędu w lidze o ile porażki z Betisem nie trzeba usprawiedliwiać, tak zdziwiło mnie, że Alaves ich ograło na ich własnym stadionie, do tego trzecia porażka z rzędu teraz ich dotknęła z Lyonem w LE. Villareal lubi grać otwarty futbol, to nie jest drużyna, która stawia autobus pod bramką i tylko czeka na kontry, żeby strzelić bramkę. Ofensywa Villarealu to całkiem niezłe nazwiska, Ci gracze dobrze sobie radzą na hiszpańskich podwórkach, ale i w Europie. Espanyol trochę gorzej ze strzelaniem, raptem 21 bramek strzelonych, ale dzisiaj będzie otwarte spotkanie, u siebie radzą sobie trochę lepiej niż na wyjeździe, także według mnie warto iść w tą stronę. Ofensywnie nikt nie ucierpiał. Edytowane 18 Luty 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2018 (edytowane) Real Betis - Real Madryt 3:5Real Madryt i obie strzelą 2,00 forBet Real Madryt po zwycięstwie w lidze mistrzów nad PSG 3:1 na pewno jadą na mecz z Betisem na fali i zdecydowanie z lepszymi moralami a jest to naprawdę bardzo ważne w sporcie. Dziś do obrony wraca D. Carvajal i zastąpi Nacho, który spisuje się dobrze ale nie na boku obrony tylko w środku i pewnie zagra na środku zamiast R. Varane. T. Kroos narzeka na uraz i nie zagra i myślę, że jest to dobry czas na zagranie systemem 4-4-2 w końcu bez K. Benzemy z przodu. W ataku zagrają C. Ronaldo oraz G. Bale a w pomocy M. Asensio, L. Modric, Casemiro i L. Vazquez - Myślę, że jest to dobre rozwiązanie. Jeśli chodzi o Betis to w dalszym ciągu brakuje najlepszego strzelca A. Sanabria. Betis ostatnio 2 zwycięstwa z rzędu bardzo ważne 2:1 z Villarreal i 1:0 z Deportivo. Ogólnie Betis traci bardzo dużo bramek aż 45 tyle co Real Sociedad i mniej od Las Palmas i Deportivo natomiast u siebie także dużo bramek strzelają bo aż 22 gole na 12 meczów czyli prawie 2 gole na mecz. Myślę, że Real wygra to spotkanie gdyż w dalszym ciągu muszą wygrywać w lidze aby gonić Valencie i Atletico a i z tyłu rywale także nie śpią... Atletico Madryt - Athletic Bilbao 2:0Atletico 1,41 Fortuna Tutaj króciutko, kurs może nie jest z najwyższej półki ale moim zdaniem dość pewny... Przede wszystkim to forma Atletico... W końcu złapali dobry rytm, 5 zwycięstw i remis w ostatnich 6 meczach w lidze, w lidze europejskiej wysokie zwycięstwo 4:1 nad Kopenhagą na wyjeździe a Bilbao gra dla mnie tragicznie... dopiero 14 pozycja w lidze. Dodatkowo dziś w Bilbao nie zagrają - A. Aduriz, R. Garcia, I. Muniain, M. Balenziaga i I. Undabarrena natomiast w Atletico nie zobaczymy D. Costy i N. Gaitan. Moim zdaniem 3 punkty dla Atleti to obowiązek... Edytowane 19 Luty 2018 przez zibi16 1 Zgłoszenie By pershing, 19 Luty 2018 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi