MishiEe Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2018 (edytowane) Siemka! Czy ktoś tutaj interesuje się może eSportem? Właśnie trwają kwalifikacje do ELEAGUE MAJOR. Ostatnio mam całkiem nie najgorsze statystyki, więc spróbuję i tutaj się "pobawić" Postaram się betować nie tylko eSPORT, ale również nożną, NBA czy NHL. GL Stawiam: STS / Fortuna Edytowane 15 Styczeń 2018 przez MishiEe 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MishiEe Napisano 16 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2018 16.01.18 TYP NA DZIŚ: ESPORT - COUNTER STRIKE - Farmskins Championship Kinguin - Windigo BET: 2 kurs: @2.02 na STS Dlaczego taki typ? Prosta sprawa, po przeanalizowaniu map i picków w poprzednich meczach stawiam, że dziś zagrają mapy: Mirage, Cobblestone, Train lub Inferno. O tyle na pierwszej mapie dość mocna wydaje się Polska drużyna Kinguin, o tyle Cobble i reszte map wg mnie padną łupem teamu z Węgier. Na domiar złego zespół Kinguin zagra dziś pierwszy mecz w nowym składzie - Szpero i Kaper zostaną zastąpieni przez portugalczyków - fox'a i Mutris'a. Czy będzie między nimi bariera językowa? Myślę, że jeśli decydują się grać na takim poziomie składem międzynarodowym to nie będzie to stanowiło problemu, jednak fakt, że poprzednio cała 5 to byli Polacy bardziej przekonuje mnie o dzisiejszej wygranej Windigo. Ja akurat postawiłem ten mecz na stronce z meczami CS:GO (Infernobet.com - dodajemy skiny z gry i otrzymujemy równowartość w €) Kurs zmienia się wraz z typami użytkowników, jednak narazie jest to @2.97 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OgrajMnie Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2018 Witam, również dzisiaj stawiam na Windigo Swoje analizy oraz przemyślenia dotyczące esportu możesz wklejać również w dział tematyczny https://obstawianie.com/topic/36743-e-sport-2018/?do=findComment&comment=1025129 Powodzenia w typowaniu 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MishiEe Napisano 16 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2018 4 godziny temu, MishiEe napisał: 16.01.18 TYP NA DZIŚ: ESPORT - COUNTER STRIKE - Farmskins Championship Kinguin - Windigo BET: 2 kurs: @2.02 na STS Czyste 0:2 i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MishiEe Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2018 Nie wrzucałem wczoraj bo taki szalony bet.. ale jednak! Kurs 19.22 <3 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MishiEe Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2018 17.01.18 TYPY NA DZIŚ Zaczyna się liga nigeryjska, dziś druga kolejka. Z racji tego, iż w poprzednim sezonie wygrywali w 90% gospodarze, teraz również postawie na najpewniejsze drużyny rozgrywające mecz u siebie. Typ z ręcznej? Zdziwiłbym się, gdyby Macedonia zdołała pokonać Niemców. To MŚ, nie odpuszczą tego. (piłka ręczna, Mistrz. Europy (turniej w Chorwacji) Niemcy - Macedonia @1.35 1 LIGA NIGERYJSKA: PIŁKA NOŻNA (obydwa) Plateau United - Rivers United @1.30 1 El Kanemi Warriors - Abia Warriors @1.30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MishiEe Napisano 19 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2018 GRUPA A Kurs grupy 3.27 Chung H. - Zverev A. 1.65 : 2 Cirstea S / Haddad Maia B - Rosolska A / Spears A 1.47 : 2 Safarova L. - Pliskova Kar. 1.35 : 2 GRUPA B Kurs grupy 4.21 Arruabarrena-Vecino L / Parra Santonja A - Babos T / Mladenovic K 1.25 : 2 Thiem D. - Mannarino A. 1.35 : 1 Herbert P-H / Mahut N - Podlipnik-Castillo H / Vasilevski A 1.30 : 1 Daniell M / Inglot D - Nys H / Paire B 1.35 : 1 Benneteau J. - Fognini F. 1.42 : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi