mbmartin Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2018 (edytowane) Rzadko kiedy zdarza mi się grać zdarzenie rozgrywek kobiet ,ale jak już gram to przeciwko faworytom i tak też będzie tym razem. Głównym typem będzie over punktowy w meczu , gdyż linia nie jest wysoka ,a myślę ,że Liberec może ugrać tutaj nawet seta. Pokazałem tylko mecze rozgrywane przez Kobiety z Liberca i jak widać od 2011 roku od Marca patrząc to tylko w jednym meczu nie wygrały seta, a tych meczy od 5tego Marca 2011 rozegrały ponad 20. W lidze Liberec jest na 5tym miejscu ,a Prostejov jest liderem i wprawdzie wszystkie mecze ma wygrane i tylko 4 sety stracone w 14stu meczach , czyli naprawdę mało ,więc nie będę tutaj grał iż Liberec ugra seta ,ale myślę ,że może tak się zdarzyć . W ostatnim meczu granym w listopadzie zeszłego roku Liberec z Prostejovem ugrał aż 2 sety ,ale grali u siebie , myślę ,że dziś też powalczą. Wprawdzie nie liczę na to ,że ugrają 2 sety ,ale nawet jeśli nie ugrają nawet seta to linia jest na tyle niska ,że 3 sety do 20 punktów dają typ trafiony. Oto moje typy na mecz: Typ Kurs Bukmacher Stawka Over 133.5 Pkt. 1.84 Fortuna 9/10 +19,5pkt. Liberec 1.89 1xbet 7/10 Liberec over 60.5pkt. 2.13 Fortuna 4/10 WYNIK 3-0 (30-28,25-20,25-20) Edytowane 14 Styczeń 2018 przez mbmartin ROZLICZENIE TYPÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi