filvoleyr Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 Cześć wszystkim. Przepraszam za mój zły polski nie jestem lokalny) Właściwie to pytanie brzmi: gdzie na tym wspaniałym forum mogę umieścić ogłoszenie o znalezieniu partnera? Faktem jest, że z powodzeniem zaangażowałem się w zakłady sportowe w ubiegłym roku i mogę zaoferować coś interesującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 30 minut temu, filvoleyr napisał: Właściwie to pytanie brzmi: gdzie na tym wspaniałym forum mogę umieścić ogłoszenie o znalezieniu partnera? To nie jestem forum dla Homoseksualistów A tak na poważnie nie wolno umieszczać swoich prywatnych ofert bez zgody administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filvoleyr Napisano 11 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 Cytat To nie jestem forum dla Homoseksualistów to na tym forum nie można zamieścić takiego ogłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 nie mozna- idź na centralny albo plac trzech krzyży z bogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 @filvoleyr jakiej treści to ogłoszenie? You can write an advertisement in english Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filvoleyr Napisano 11 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 Szukam kogoś, z kim będę pracować w zespole lub po prostu pomóc mu w zakładach sportowych. Oto ogłoszenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 Masz dział nasze kupony, załóż temat i za darmo nam pomóż zrobić 6 zer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filvoleyr Napisano 11 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 Tutaj możesz zamieszczać linki do monitorowania zakładów sportowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 Yes, if there are no banners (bookies like Unibet, bet-a-t-home, etc.) on the site Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filvoleyr Napisano 11 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 Na stronie znajdują się banery biur bukmacherskich (( Chciałem pokazać moje postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2018 unfortunately not allowed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi