Skocz do zawartości

Liga Mistrzów - Kobiety 2017/2018

marcio11

Rekomendowane odpowiedzi

Dynamo Moskwa - Galatasaray 1:3
powyżej 173,5 1,50 eFortuna :t:

Myślę, że na 3 setach Rosjanki nie zamkną tego meczu, Galatasaray mocne w tym sezonie... Już pierwszy mecz w lidze mistrzyń pokazał, że Galatasaray to nie drużyna do bicia, co prawda przegrały pierwszy mecz ale nie z byle kim bo z Vakifbank 1:3.
Dynamo Moskwa wygrały na wyjeździe 3:0 z Budowlani Łódź ale co znaczy Polska piłka siatkowe w ostatnich latach tyle co nic. Moim zdaniem obejrzymy bardzo ciekawe spotkanie a kursy już mocno poleciały w dół na gości...

Edytowane przez zibi16
Rozliczenie

Dyscyplina: Siatkówka - Liga mistrzów, kobiet
Spotkanie: Developres Rzeszów - Alba Blaj 0:3
Typ: powyżej 176,5 :n:
Kurs: 2,35
Godz: 18:00
Bukmacher: eFortuna
Analiza:

Niesamowicie niskie kursy wystawili na Rzeszowianki w tym spotkaniu a moim zdaniem nie są One aż takim faworytem do zwycięstwa, żeby wystawiać na nie zaledwie 1,15 ...
Alba Blaj pokonały w pierwszej kolejce mocną drużynę z Zurichu 3:1, w lidze zajmują 2 miejsce tylko dzięki mniejszej ilości punktów 9 zwycięstw 1 porażka... Przede wszystkim w tym zespole są solidne zawodniczki dwie Kubanki, Rumunki Salaoru i Onyejekwe czy chociażby Bułgarki Koleva i Barakova....
O Rzeszowiankach można mówić, że w końcu zaczęły grać na poziomie w lidze Polskiej... Skład zebrały mocny zgrały się i zaczęły wygrywać systematycznie, w lidze mistrzów wygrały swoje spotkanie 3:1 z Mulhouse ale właśnie... Jeśli Francuski wygrały seta to Rumunki powinni zdobyć go bez problemu bo są po prostu ekipą lepszą...
Moim zdaniem kursy nieco podrosną na gospodynie, warto zagrać teraz póki kursy wysokie
Powodzenia

Edytowane przez zibi16

• 2 weeks later...

Volero Zurich - Developres Rzeszów 3:0

Rzeszów 1,75 eFortuna :n:

Kursy już bardzo wyrównane, jeszcze wczoraj można było łapać kurs na gospodynie ponad 2,5 a na Rzeszowianki 1,5 ... Ja jednak mimo, że kursy idą w górę wchodzę w gości. Rzeszowianki póki co zwycięstwo i porażka, wygrały 3:1 z Mulhouse i przegrały 0:3 z Alba Blaj natomiast Volero przegrały 2 mecze 1:3 z Alba Blaj i 2:3 z Mulhouse.

Zespół ze Szwajcarii to już nie jest ten sam zespół co rok temu, odeszły z klubu najważniejsze siatkarki i pozostał skład dość slaby co pokazują wyniki.

Nawet w lidze są na 2 miejscu pokazuje, że nawet tam nie radzą sobie już.

Zespół z Rzeszowa jeśli chce myśleć o awansie to muszą wygrać dziś bo Alba Blaj póki co uciekło i pozostała walka o 2 miejsce w grupie.

W Rzeszowie nie ma informacji o żadnych kontuzjach więc powinien wyjść najmocniejszy skład. Myślę, że powinny pokonać słabe Szwajcarki w tym sezonie.

Edytowane przez zibi16

• 2 weeks later...

Budowlane Łódź - Galatasaray 1:3
poniżej 136,5 1,85 Fortuna :n:

Czwarta kolejka kobiecej Ligi mistrzów i mecz pomiędzy najsłabsza ekipą grupy D czyli Budowlane Łódź a drużyną walczącą o awans, która przed sezonem mocno się wzmocniła Galatasaray.
Poprzedni mecz zakończył się gładkim zwycięstwem Galatasaray 3:0 (25:16, 25:21, 25:17).
Ogólnie Budowlane w tej edycji ligi mistrzów wygrały tylko 1 seta dość niespodziewanie z Vakifbank na wyjeździe ale to tylko tyle, każdy mecz przegrały wysoko.
A. Witkowska w meczu ligowym zeszła z parkietu z powodu kontuzji ale jak mówią media będzie gotowa do gry, nie wiadomo co z K. Grobelną, niektórzy mówią że nie wystąpi a w kadrze na mecz jest wpisana... Jeśli nie wystąpi będzie to bardzo duży cios dla Budowlanych... Jeśli zagra to i tak niewiele zmieni.
Galatasaray jest dużym faworytem w tym spotkaniu i myślę, że zakończą ten mecz w 3 setach.
Takie zawodniczki jak: T. Kosheleva, D. Rabadzhieva, N. Demir zrobią różnicę w tym meczu.
Galatasaray jest w bardzo dobrej formie, potrafiły nie tak dawno wygrać na wyjeździe 3:0 z Fenerbahce to i tutaj nie powinny mieć problemu.
Powodzenia

Nie możliwe.... pierwszy set 9:25 drugi 18:25 a trzeci.... 25:13 ... i czwarty set 15:25. Jak to mogły tak schrzanić w 3 secie ? Nie kumam...

Edytowane przez zibi16

• 3 weeks later...

Dynamo Kazań - Maritsa Plovdiv 3:1
Plovdiv +25,5 1,61 :n:

Kazań dziś ma sparing, pewne 1 miejsce i czuję, że mogą pograć rezerwy... Nawet jeśli nie to pierwsza szóstka zagra na 50% i nie będzie aż takiego pogromu jak podają buki. U siebie Plovdiv grał bardzo ambitnie ulegając 0:3 ale należały im się brawa porażki do 23, 23 i 19.

Dynamo Moskwa - Budowlani Łódź 3:0
Dynamo -77,5 1,63 :t:

Czuję szybkie 3:0 i powrót do Polski już u siebie były bez szans na wygranie seta a co dopiero mówić na wyjeździe. Polskie zespoły są tak daremne w tym sezonie, że aż szkoda patrzeć... Jedynie ugranie seta można uznać za sukces. Łódź grał jeszcze 3 dni temu 5 setowy mecz z Muszyna przegrały 2:3.

Chemik Police - Vizura 3:2
Vizura +23,5 :t:

Obie drużyny walczą o 2 miejsce, oczywiście murowanym faworytem jest Chemik ale czy rozbiją rywalki aż o 24 punkty??? Nie wydaje mi się. Ogólnie Chemik w tym sezonie poniżej oczekiwań póki co.

Galatasaray - Vakifbank 1:3
powyżej 168,5 1,50 :t:

Ogólnie ja zaryzykuję na gospodynie po kursie 3,15 ale taki kurs do dubelka idealny. Już pierwszy mecz pokazał nam jak te zespoły są wyrównane niby 3:1 dla Vakifbank ale wynik mógł być tam każdy, dziś rewanż i walka o 1 miejsce... Galatasaray musi wygrać za 3 punkty aby awansować na 1 miejsce. Ciężko będzie ale kto wie, może im się uda a Vakif wygrywając 2 sety mogą odpuścić lekko dlatego over wydaje się być idealny.

Volero Zurich - Alba Blaj 3:0
Alba +14,5 1,55 :n:

Alba pewne 1 miejsce więc niby o nic nie grają ale w tym sezonie w lidze mistrzyń pokazały, że są mocno niedoceniane przez buki... U siebie ograły bez problemu Volero 3:1. Dziś może nie wygrają ale na seta liczę a na pewno nie powinien być to pojedynek tak jednostronny, że 15 punktami Volero wygra.

Novara - Conegliano 3:1
powyżej 173,5 1,52 :t:

Kolejny mecz o 1 miejsce i to jaki... Był już hit Turecki teraz czas na hit Włoski.
Novara potrzebuje zwycięstwa za 3 punkty ale nie wydaje mi się, żeby to był mecz 3 setowy.. Obie ekipy porównywalne potencjałem. Naprawdę ciężko stwierdzić, która drużyna lepsza... Stawiam na co najmniej 4 seciki...

Także ja tak widzę dzisiejszy dzień, łączyć można do woli... Ja jeszcze zastanawiam się jak to połączyć ale jestem dobrej myśli. Powodzenia

Wszystkie typy z Fortuna

Edytowane przez zibi16
By pershing,

130 + 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...