szwed89 Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2008 Panowie mam taki problem. Nigdy nic nie wpłacałem do PPP. Wczoraj wygrałem prawie 200 $ we freerolli. No i żeby wypłacić, no to trzeba wpłacić. Tylko kruczek jest w tym że żeby wpłacić to stan konta musi być równy zero. Ktoś się spotkał z taka sytuacją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 20 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2008 Hmm... Dziwne. Ale jeśli tak jest to może postaw jakiś zakład i gdzie indziej (np. na betfair) postaw odwrotnie. Wtedy kasę Ci odejmie z konta i będziesz mógł zrobić min. depozyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed89 Napisano 20 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2008 Właśnie kombinowałem w ten sposób, zagrałem za wszystko i chciałem wpłacić ale nadal kicha. Przelałem również na pokera wszedłem ze wszystkim na stół i też nie dało rady wpłacić. Oni oferują mi jedynie czek, a wiadomo że to mi się nie opłaca, bo jak zrealizuje to pewnie dostane 10 % z tej sumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed89 Napisano 20 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2008 Jeśłi ktoś ma konto w Paddy Power i ma aktywowaną metode wypłaty Moneybookers to prosze o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed89 Napisano 21 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2008 Dobra temat do zamknięcia, Akindu dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi