mario91 Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 Mam hajs na MB i chciałbym wypłacić na konto w MBanku.Mógłby mi ktoś napisać krok po kroku co trzeba zrobić aby wypłata przebiegła pomyślnie.Jeszcze nigdy nie wypłacałem na mBank i nie chcę czegoś spierd**** Coś tam patrzyłem, ale jest bardzo dużo pól do wypełnienia, a nie wiem czy trzeba je wszystkie wypełnić itp. i nie wiem co trzeba wpisać w niektórych. P.S. Nie róbcie off-topa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 Nie jestem pewny, ale najpierw to trzeba chyba wplacic z Mbanku do MB Moje Konto -> PROFIL: ZARZĄDZAJ KONTAMI BANKOWYMI tam dodajesz konto: kraj wiadomo NRB - Numer Rachunku Bankowego np. numer rahcunku bankowego to 92 1050 1100 1000 0023 0093 1850 Podajesz to co zaznaczylem, czyli dwie pierwsze omijasz i wpisujesz tam 8 cyfr Proszę wybrać swój bank:: - wiadomo Numer konta wiadomo - 26 cyfr Wyplata: Wyplac pieniadze PROSZĘ WYBRAĆ CEL: Zaznaczasz swoje konto bankowe, podajesz kwote, zabieraja prowizje Finito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 19 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 Dzięki persh A tej prowizji to ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 6zl z groszami, nie chce mi sie sprawdzac ile dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi