akupoczek Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 to przez podniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 jakieś fatum za trzeźwy chyba jestem :mrgreen: ide sie odurzyć i mogę dalej grac może lepiej pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 Jak cos to chetny jestem kolejny raz dostac w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 blad byl ze panstw nie mozna bylo brac, bo jak widze, ze ktos mi ucieka na samym spidzie to szal pyty albo opcja 2, brac druzyny max 3 -gwiazdkowe albo cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 no albo można zagrać w Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 c**j z twoim Euro , chyba ze bedziesz san Marino noo panstwa by sie przydały a przekozak to dla mnie strus same remisy , ze mna tez - czuje ze on je nawdupiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 Euro jest doje bane max co nie cantona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 ch** z twoim Euro , chyba ze bedziesz san Marino noo panstwa by sie przydały a przekozak to dla mnie strus same remisy , ze mna tez - czuje ze on je nawdupiany Jak same remisy, juz z 3 razy wdupilem jak nie 4 I to wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 14 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 blad byl ze panstw nie mozna bylo brac, bo jak widze, ze ktos mi ucieka na samym spidzie to szal pyty albo opcja 2, brac druzyny max 3 -gwiazdkowe albo cos to w next zrobimy z państwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 a nie lepiej slabsze, bo tak same dobre druzyny to wogole gry nie ma, tylko wyjebac i dobiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2008 zreszta wakacje teraz to czasu nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 15 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2008 Akindu nie gra bo mu fifa nie działa ku**a takie jest zapisywanie sie jak ktoś nie ma fify zaraz sie jeszcze okaże, że Mazur nie gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2008 ban ku**a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2008 bardzo mozliwe bo to bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2008 bardzo mozliwe bo to bracia Jak pech to pech skołowałem 2 fify i co na każdej jakiś błąd Sorry. Mazur raczej też nie zagra Chyba, że jeszcze chwilke zaczekacie i jutro skołuje trzecią miejmy nadzieje, że dobrą Jutro piątek więc mogę napieprzać cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2008 Dla mnie bomba Przynajmniej narazie nie jestem ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2008 Do konca maja, czyli amcie duzo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2008 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2008 Fifka hula Z Mazurem właśnie będziemy grać rewanż więc niedługo wrzucam screany A i w ogóle jak gramy, przez hamachi ?Bo nawet nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2008 Nie z kazdym musisz grac przez hamachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2008 anybody fifa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2008 ta gra jest tak niedojebana ze dramat ;x 2x cisne po 65/30 % posiadanie , 4x wiecej strzałow i c**j remis ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2008 chyba na innym meczu byłes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2008 2x cisne po 65/30 % A te 5 % to sedzia kopal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 18 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2008 można jeszcze? Jak cuś to biore Tottenham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 19 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 nie chce mi sie tabeli od nowa robić w next turze dam Ci znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 19 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 Garbaty dodany Gra ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2008 kto zafifczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi