IwanKSG Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Jako, że jest przestój w ligach, nuda jak po chuju to może turniej w fife? Bez wpisowego, czysto dla zabawy Proszę zgłaszać chęć udziału, oraz wybrać sobie drużyne(same kluby) P.S. głupie posty będą kasowane Zapisani: IwanKSG- Barcelona Heer_Flick- Liverpool rytmer-Man Utd Mazur-Juventus akupoczek-Real Madryt Akindu- Milan strus-Inter szczureK-Chelsea pershing-Valencia Szypii-Bayern Monachium Rogal-Galatasaray/Bordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 jak za free to mogę wygrac kila spotkań np z takim Iwanem [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2008-05-12, 18:05 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Ja grać nie umiem Ale jak bez wpisowego to nic nie ryzykuje,więc zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 12 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 To jak ktoś się zgłasza to niech odrazu drużyne sobie wybierze Barcelona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 ja sie zapisuje ale zaznaczam ze nie zawsze mi net pozwala grac Liverpool [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2008-05-12, 18:19 ] wiemy [ Komentarz dodany przez: Krzysiekow: 2008-05-12, 18:20 ] To płać uczciwie rachunki bucu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 rytmer man utd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Mazur-Juventus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 real madryt . Stawka niech bedzie pochwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 To i ja się piszę - Milan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Rowniez sie pisze, Inter Juz ssam z torrenta fife08 bo ja usunalem Prywatny tracker (Polishtracker) to leci max lacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 pershing - Francja [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2008-05-12, 19:11 ] bez państw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 szczurek - Chelsea ( podjebali moje MU ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 a to wezme Valencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Rogal - Galatasaray / Bordo pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Bayern Monachium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Jak ktos potrzebuje fifke dajcie znac na pw, wrzucilem ja na wlasny server dedykowany (100mbitow) to udostepnie do zessania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 13 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 Jutro zaczynami grać Jak wolicie, dwie grupy i potem półfinały albo finał, czy jedna grupa?? Wypowiadać sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 Ja obstawiam dwie grupy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 strus ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 13 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 Ja jestem za jedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 ja jestem za jedną [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2008-05-13, 12:22 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 Pe. Es. Ci ktorzy ssaja fifke, mam nadzieje ze zdazycie do jutra, bo jutro z rana jakas usune ja z servera ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 ja tez za 1 grupa liga wiecej meczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 ja tez za 1 grupa liga wiecej meczy Jedna grupa to mecz kazdy z kazdym, czyli po wyjsciu z grupy nie ma zaskoczenia, bo obojetnie na kogo nie trafisz wiesz juz jak gra i czego sie spodziewac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 13 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 to nie będzie wyjścia z grupy tylko ten kto zajmie pierwsze miejsce wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 A chyba ze tak, to moze byc 1 grupa ;-) Oczywiscie mecz + rewanz czyli po 2 mecze z kazdym? [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2008-05-13, 13:10 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 Jedna grupa to mecz kazdy z kazdym, czyli po wyjsciu z grupy nie ma zaskoczenia, bo obojetnie na kogo nie trafisz wiesz juz jak gra i czego sie spodziewac ;P I tak wiadomo jak kto gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 13 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2008 Czyli jest 5-2 dla jednej grupy jeśli liczyć głos użytkownika strus jako jedna Jeszcze jeden głos i przesądzone, rogal kim grasz Wieczorem załoze nowy topic z regulaminem, i od jutra mozemy zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi