amciek Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 Ja już wypowiedziałem się na shoucie to mnie wyśmiali, ale temat przyjęli z aprobatą. Także powiem wam skrycie, że zawsze marzyłem o pikantnym numerku z nauczycielką.... Pociąga mnie to, że ktoś ma nade mną pewnego rodzaju władzę... to by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 [Dzisiaj 19:09] amciek: założyłbym temat o naszych fantazjach ale znowu wielu uznałoby mnie za idiotę Idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 Ty to masz odwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 a ja mam takie marzenie ( levy nie smiej sie jak sie bedziemy widziec ) . Zeby taka panienke z klasy stuknąc w kiblu w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 dobrze, ze nie dyrektorke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 no stukac panienki w kiblu jak najbardziej , tylko zebys dazyl w jakikolwiek sposob do tego bo marzeniom trzeba pomagac a nie tylko marzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 donże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 to zrob fotki jak sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 fajny avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 Krzysiu i Jego fantazje Wstydzil sie Nam ukazac to slowami [ Komentarz dodany przez: Krzysiekow: 2008-05-11, 21:10 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 zrobie fotki Albo film nakrece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 11 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2008 Wiedziałem -wiem - czekam na pochwe za niego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi