Tonny Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2017 wybrałem STS, bo ma najlepsze kursy chyba na dokładne wyniki zobaczymy co z tego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 26 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2017 Dzisiaj niestety się nie udało w Szwecji, reszta spotkań jeszcze trwa, ale zasada 1 dzień - 1 ako nie wincyj, bo to tylko czysta zabawa. Na jutro kuponik zapożyczony od człowieka, który wygrał 60 kafli w dokładnych wynikach, może jutro on i ja rozbijemy bank? Jakby ktoś był zainteresowany to ten człowiek działa na fb: Dokładne wyniki meczów - ograj buka z Łukaszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 27 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2017 Niestety 1-1 do HT, więc skleiłem coś swojego, może ja będę miał więcej szczęścia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2017 STS nie zaoferował mi dwóch dokładnych wyników, które chciałem wytypować, więc poszedłem w 1X2 jednak jakby ktoś chciał to tak to widzę: Aktobe 1-1 Karaganda Jaks 1-2 Klubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2017 Niestety Kazachstan w doliczonym czasie 0-1 i kończymy kupon, więc lecimy z jutrem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2017 Przenoszę się z tego stsu jednak, strasznie muli im codziennie strona, nie da się normalnie działać. Ostatni kupon i zamykam konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2017 dzisiaj dali 30 zł za darmo to próbujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 20 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2017 Próbujemy za czteropak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 20 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2017 STS dał 30 zł to próbujemy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2017 Mogliśmy grubo się wiebać w ten DW z tej grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 21 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2017 Na dzisiaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 23 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2017 Śniły się remisy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2017 KING IS BACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2017 #PART2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2017 MÓW MI NOSTRADAMUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 9 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2017 OGIEŃ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 10 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2017 tak blisko, a tak daleko wczoraj........... dzisiaj już musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 25 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2017 czy forumek przełamie moją niemoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2017 Tony a nie lepiej duble składać a tasiemki to do jakiegoś systemu sam tak planuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 25 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2017 a nie wiem jak to wygląda w systemie, wszystkiego tutaj nie wklejam, bo czasem nie mam możliwości, najwięcej miałem 3/4 jak byłem w ziemniaku z ziomkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2018 dawno nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2018 ponad 2 miesiące minęły od mojej próby, także dzisiaj miałem fajny dzień na wirtualnych to postanowiłem za dyszkę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2018 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2018 15 godzin temu, Tonny napisał: 2:1 / 4:1 / 1:1 / 1:1 Trochę przesadziłem z tym Napoli - PSG, a tak to reszta całkiem blisko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2018 Dzisiaj trudniejsze spotkania, ciężko było mi coś wybrać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 7 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2018 11 godzin temu, Tonny napisał: Dzisiaj trudniejsze spotkania, ciężko było mi coś wybrać.... znowu tylko 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2018 Na dzisiaj: Brest 3-1 Nancy Bochum 3-1 Darmstadt Gaz Metan 2-1 Voluntari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 12 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2018 3 godziny temu, Tonny napisał: Na dzisiaj: Brest 3-1 Nancy 2-1 Bochum 3-1 Darmstadt 1-0 Gaz Metan 2-1 Voluntari 2-0 oprócz niemieckiej to było blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2018 no zgadzam sie z zyleta duble na dw a jak wiecej meczy na dw to w systemie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi