pershing Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2017 REGULAMIN KONKURSU:https://obstawianie.com/topic/35784-czerwiec-nowy-regulamin-nie-trzeba-pisa%C4%87-analiz/ Wzór podawania typów:Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin)Spotkanie:Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki)Kurs:Godz:Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera dany typ nie będzie liczony, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. WAŻNE!Jeśli zauważyłeś błąd w swoim typie (błędna godzina, jakaś literówka etc.) - napisz o tym w temacie a moderator naniesie poprawkę https://obstawianie.com/topic/20827-pytania-i-uwagi/page-100?do=findComment&comment=1001068 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka ArgentynaSpotkanie: Banfield-RosarioTyp: xKurs: 3.10Godz: 02:15Bukmacher: Fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelAG Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka NożnaSpotkanie: Hiszpania U21 - Macedonia U21Typ: Handicap (0:2) 1Kurs: 2.49Godz: 20:45Bukmacher: Bet-at-home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka Nozna, BRAZYLIA: Série B - Kolejka 8Spotkanie: Paysandu - JuventudeTyp: 2Kurs: 3,75Godz: 21:30Bukmacher: Fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIC Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka nożna, ME U21, faza grupowa Spotkanie: Portugalia - Serbia Typ: 1 Kurs: 1.78 Godz: 18:00 Bukmacher: Bet - at - home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka nożna – Korea Płd, K-League Godzinna: 12:00 Spotkanie: Jeonnam – Jeonbuk Typ: over 2.5 i BTS – TAK Kurs: 2.05 Bukmacher: forBET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyDeLove Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Counter-Strike, ELEAGUE, Clash for CashGodzina: 04:00 Spotkanie: Astrails-Virtus.ProTyp: 0:2 Kurs: 6,15Bukmacher: Bet-at-home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheReds Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Europy, Kwalifikacje Godzina: 19:45 Spotkanie: Francja - Belgia Typ: Francja powyżej 39,5 Kurs: 2,73 Bukmacher: Fortuna Witam wszystkich w kolejnym dniu zmagań z bukmacherem, wczorajsza analiza ponownie okazała się trafiona i dała bardzo fajny plus po przyzwoitym kursie. Dzisiejsza oferta jest bardzo bogata jeśli chodzi o dyscyplinę którą najbardziej lubię, a mowa oczywiście o piłce ręcznej i kolejnych meczach kwalifikacyjnych do Mistrzostw Europy. Chciałbym podzielić się jednym z trzech spotkań ktôre mocno przeanalizowałem i jestem bardzo dobrej myśli o ich końcowe rozstrzygnięcie. Spotkanie które rzuciło mi się odrazu w oczy to starcie pomiędzy reprezentacjami Belgii i Francji. Moja propozycja skierowana jest w stronę wielokrotnych Mistrzów Świata i Europy, a więc Francji i zagrania najwyższej lini jaka jest dostępna, a więc overu 39,5 rzuconych bramek przez trójkolorowych. Ostatni mecz Francuzi grali z Litwinami, przeciwko którym ich gra pozostawiała wiele do życzenia przez co wynik 25:26 jest sporym zaskoczeniem i rozczarowaniem po stronie francuskiej, którzy w męczarniach zdobyli komplet punktów. Uważam, że w meczu z Belgami będą chcieli zmazać tę plamę słabego występu i przed własną publicznością, we własnej hali pokazać że są jedynymi mistrzami tej dyscypliny. Warto przypomnieć ostatni wynik Belgii, która mierzyła się z Norwegią i tak jak myślałem bo również ten typ wam udostępniłem że zostaną niemiłosiernie bici i tak też było 27:43, wynik nie potrzebuje zbędnego komentarza. Francja jest najmocniejszą reprezentacją która potencjałem przewyższa Norwegów, a wynik meczu niedawno rozgrywanego pomiędzy tymi reprezentacjami 28:24 najlepiej to odzwierciedla. Jeśli Norwegowie potrafili rzucić czterdzieści trzy bramki Belgom, to nie chce mi się wierzyć, że Francuzi na własnej ziemi i publiczności nie rzucą czterdziestu bramek żeby pokryć podaną linię. Bardzo dobrym alternatywnym zagraniem na ten mecz są również bramki, bo spotkanie na pewno będzie toczyło się w szybkim tempie jak to miało miejsce w meczu Belgi z Norwegami, dlatego polecam też grać największą linię 65,5 po podobnym kursie do tego co proponuje. Na zakończenie wynik meczu z koniec ubiegłego roku pomiędzy Belgią, a Francją 37:38. Jak widać wynik mocno overowy, a trójkolorowi rzucili wtedy trzydzieści osiem bramek, dlatego mam nadzieję że dzisiaj przed własną publicznością pokażą podobną siłę rażenia co Norwegowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: ATP HertogeboschSpotkanie: Cilic - KarlovicTyp: 2Kurs: 2,76Godz: 16:30Bukmacher: marathonbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaucho10 Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: ARGENTYNA: Primera DivisiónSpotkanie: Estudiantes - BelgranoTyp: 1Kurs: 1,65Godz: 21:15Bukmacher: Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: EUROPA: Liga Europejska Kobiety Siatkówka Godzina: 19:00Spotkanie: Słowacja K - Portugalia K Typ: Słowacja -2.5 setaKurs: 3.05Bukmacher: Fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy ( Lega Pro - Play Off )Spotkanie: Parma - AlessandriaTyp: 1Kurs: 2.15Data: 17.06.2017Godzina: 18.00Bukmacher: Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester1 Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: WTA Tenis Godz; 11:10 Spotkanie: Konjuh A. - Vikhlyantseva N. Typ: wygra 2-0 w setach Vikhlyantseva N. Kurs: 4.10 Bukmacher: Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Tenis WTA HolandiaSpotkanie: Kontaveit A. - Curenko Ł.Typ: DW 0:2Kurs: 3.80Godz: 13:10Bukmacher: Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Typerex Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Piłka Nożna - ME U-21Godzinna: 18:00Spotkanie: Portugalia U-21 - Serbie U-21Typ: 1Kurs: 1.8Bukmacher: TotolotekDruga połowa czerwca zapowiada się naprawdę ciekawie dla wszystkich fanów futbolu. W Polsce wczoraj rozpoczęto zmagania w Mistrzostwach Europy do lat 21, a przy naszej wschodniej granicy startuje Puchar Konfederacji, a więc turniej przygotowawczy przed Mistrzostwami Świata w 2018 roku. W dodatku w Totolotku przygotowano promocję zwiększającą wygraną na kuponie o 10%, gdy na ako znajdzie się choć jedno zdarzenie z tenisa, więc może warto dziś połączyć te dwie dyscypliny sportowe. Ja wybrałem pojedynek w polskim turnieju młodzieżowym między Portugalczykami oraz Serbami. W ekipie podopiecznych Ruiego Jorge'a jest kilka pradziwych gwiazd w tym choćby grający w Bayernie Renato Sanches, który Bundesligi od razu nie podbił, ale świetnie radził sobie w seniorskich Mistrzostwach Europy. Do tego jeszcze ograny już na najwyższym poziomie Ruben Neves czy zawodnicy tak solidni jak Canceol, Horta, Bruma czy Semedo. Ekipa zgrana, w dużej mierze oparta o zawodników wychowanych w klubach portugalskiej czołowej trójki i obok Hiszpanów oraz Włochóch chyba najwięksi faworyci do końcowego tryumfu. Serbowie na pewno łatwo nie odpuszczą, ale moim zdaniem brakuje im po prostu jakościowych argumentów, a kurs na Portugalię mnie zadowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa Spotkanie: Bułgaria - SerbiaGodzina: 21:10Typ: 1 Kurs: 2,34Bukmacher: eFortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Pilka nozna / Szwecja Dywizja 1 Sollentuna vs Vasteras BTS 1.91 1xbet 17.06.2017 / 16:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2017 Dyscyplina: Tennis - United Kingdom - WTA NottinghamGodzinna: 17.45Spotkanie: Safarova L. - Vekic D. Typ: 2Kurs: 2,38Bukmacher: Marathonbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi