Bart Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2008 No właśnie wielu naszych forumowiczuff koffanych zdaje właśnie maturę, podzielcie się się wrażeniami, jak wyniki itp szczególnie liczę na przykład naszego admina Gruby jak ci poszło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2008 jak wyniki itp 30 czerwca Gruby jak ci poszło?? wyjebali go z sali bo kiełbache wpierdalał podczas egzaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rytmer Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2008 Gruby w kielbie sciagi trzymal, dlatego go wyjabeli, wlasnie, niech sie sprzeda jak mu poszlo, forum bedzie trzymalo kciuki za sukcesy edukacyjne admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2008 Już po polaku i ang,napisalem tyle ile umialem nie bede sie teraz denerwowal i myslal o wynikach,pomyslimy 30 czerwca jak owe wyniki będą Powodzenia wszystkim maturzystom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2008 NIe matura lecz chec szczera zrobi z grubego oficera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 8 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2008 Za rok zdaję międzynarodową :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnygangsta Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 Ja dzisiaj kończe już "sesje" maturalna. Polski ustny zdany na 17. a na wyniki pisemnych poczekamy do końca czerwca ale myśle że powinno byc ok Powodzenia innym życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 ja ustny mam dopiero 19 z polaka i 24 z angola (sobota ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 ja 29,30 :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnygangsta Napisano 12 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2008 angielski zdany na 14 pkt ja też z polskiego miałem w sobote egzamin Tydzien i juz po maturach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi