Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

REGULAMIN KONKURSU:
:arrow:https://obstawianie.com/topic/5142-regulamin-i-zasady/

Wzór podawania typów:

Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin)
Spotkanie:
Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki)
Kurs:
Godz:

Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie)
Analiza:

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów.

Nieobowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba.

WAŻNE!
Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie :arrow:https://obstawianie.com/topic/20827-pytania-i-uwagi/page-98?do=findComment&comment=997234

• 2 weeks later...

Dyscyplina Piłka nożna La liga
Godz; 21:30
Spotkanie La Coruna - Real M
Typ: bts
Kurs 1,62
Buk Unibet
Analiza: Na dziś wybrałem spotkanie z Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Deportivo La Coruna na własnym stadionie podejmowała będzie drużynę Madryckiego Realu, goście naturalnie będą w tym spotkaniu zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów, po ostatnich wydarzeniach Madrycki Real powinien być skoncentrowany żeby nie popełnić kolejnej wpadki. Real przegrał dwa spotkania po kolei na swoim obiekcie, porażka z Bayernem nie odbiła się szerokim echem bowiem gospodarze po dogrywce zdołali awansować do dalszych rozgrywek piłkarskiej Ligi MIstrzów,ale już porażka z Barceloną i utrata fotelu lidera mocno zachwiały pozycją Zidana w klubie, przede wszystkim Zidane, musi w końcu dać gra zawodnikom w formie, gra Bale po kontuzji, nie gra natomiast Isco , który dwa spotkania wcześniej strzela dwie bramki i załatwia Realu wyjazdowe punkty w Gijon, nie gra również Morata a gra Benznema który w ostatnich spotkaniach nie wyróżnił się niczym , Zidane zmienia tych dwóch grajków i Real wygrywa spotkanie w La Coruni bowiem już jest na musiku , dalej wszystko zależne jest od klubu ze stolicy i jesli wszystko do końca wygra zdobędzie mistrzostwo kraju, ja stawiam na wynik 0:1 do przeryw oraz 1:3 po końcowym gwizdku sędziego w tej rywalizacji

:plus: 62

Edytowane przez RozbójnikAlibaba

Dyscyplina Piłka nożna Premier League
Godz: 20:45
Spotkanie Arsenal - Leicester
Typ Arsenal zwycięstwo  i bts TAK
Kurs 2,50
Buk SekaBET

Kolejny dzień z premier league tym razem wybieram mecz z udziałem Arsenalu.Gospodarze mają wyraźny patent na Lisy z którymi większość meczy udaje się wygrać.Dzisiaj sytuacja powinna się powtórzyć choć może być ciężko bo goście od jakiegoś czasu grają dobrze i uciekają ze strefy która grozi spadkiem.Ostatnie mecze między tymi drużynami obfitowały w gole po jednej i drugiej stronie więc dzisiaj mam nadzieje będzie podobnie,Arsenal notuje bardzo słaby sezon i będzie robił wszystko żeby jeszcze ratować co się da a LM w przyszłym roku jest jeszcze realna ale muszą wygrywać po prostu wszystko już do końca.Takie mecze jak dzisiaj na własnym obiekcie tym bardziej.Tak jak pisałem nie będzie to łatwe zadanie bo Lisy też mają o co grać i skóry łatwo nie sprzedadzą.Nie mniej jednak uważam że Arsenal który nie dawno wyeliminował Manchester City z pucharów poprawił sobie morale, takie zwycięstwa na pewno budują atmosferę a przed tak ważnym meczem jak dzisiaj to będzie miało znaczenie.Jeżeli dzisiaj Arsenal wygra to nie wierze że zachowają czyste konto więc stawiam na bts oraz wygraną drużynę Wengera.

:minus: 150

Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Bayern - Borussia
Typ: 1 [-1.5]
Kurs: 2.20
Bukmacher: Totolotek

Dzisiejsza oferta na futbol w Totolotku wygląda naprawdę ciekawie. Zacząłem od przeglądania meczów wystawionych w Mega Kursach i w oczy rzucił mi się przede wszystkim niezły kurs na Bayern. Monachijczycy grają w Pucharze Niemiec z Borussią Dortmund, a zespół przyjezdnych zmaga się aktualnie z plagą kontuzji. To widać też zreszą po wynikach, bo Borussia przegrała 3 z ostatnich 5 spotkań. Ostatnio wymęczyła cenne zwycięstwo w Bundeslidze z imienniczką z Moenchengladbach, lecz Bayern to zupełnie inny poziom. W drużynie z Monachium zabraknie co prawda kontuzjowanego Neuera, ale to po stronie gości jest więcej urazów. Zresztą oba zespoły niedawno grały w Monachium mecz ligowy i drużyna z Bawarii zwyciężyła 4:1. Liczę na powtókę i dlatego polecam handicap na gospodarzy, zwłaszcza przy zagraniu z aplikacji Totolotka, która zmniejszy podatek o połowę ;).

:minus: 100

Dyscyplina: Koszykówka Belgia
Spotkanie: Brussels - Willebroek
Typ: Brussels wygra minimum 4pktami
Kurs: 1,69
Godz:20;30

Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Zapraszam na spotkanie mistrzowskiej Belgijskiej ligi w kosza, ekspertem od kosza nie jestem ale ten mecz odrazu rzucił mi sie w oczy, Uważam że w tym spotkaniu to gospodarze będą góra i powinno pokryć handicap -3,5 bez problemu, Na ostatnie 10 spotkań na własnej hali przegrali tylko jedno i to z liderem który zdecydowanie dominuje w lidze i jest drużyną na wzor Celticu w  Szkocji, dlatego ten mecz pomijamy. Aktualnie zajmują oni  3 miejsce w tabeli nie dawno toczyli boje z drugą oraz czwartą ekipą ligi i poradzili sobie bez problemu. Goście zajmują natomiast 5 miejsce, co jest przyzwoitym wynikiem jednak na wyjazdach na ostatnie 10 meczy wyjazdowych wygrali tylko 3 i to z najgorszymi zespołami co nie stawia ich w dobrym świetle w dzisiejszym pojedynku z ekipą Brussels, na ostatnie 5 spotkań tych zespołów ze sobą 4 razy górą bylo Brussels1, Willebrook wygrało tylko raz na te pięc spotkań i było to na ich wlasnym obiekcie. Uważam że Własna hala i dobry bilans z dzisiejszymi przeciwnikami spowodują że Brussels poradzi sobie bez problemu

:plus: 69

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...