Alibaba Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2017 REGULAMIN KONKURSU:https://obstawianie.com/topic/5142-regulamin-i-zasady/ Wzór podawania typów: Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin)Spotkanie:Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki)Kurs:Godz:Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie)Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Nieobowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE!Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie https://obstawianie.com/topic/20827-pytania-i-uwagi/page-96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2017 (edytowane) Dyscyplina Koszykowka EuroligaGodz: 19,00spotkanie Crvena Zvezda Telekom - Brose Baskets Handicap ( 0 : 5.5 )typ: 1Kurs 1,91Buk BetsafeAnaliza.Zapraszam na pojedynek koszykówki Euroligi.Gospodarze tego spotkania Crvena Zvezda Telekom w tym sezonie spisują się bardzo dobrze i aktualnie zajmują 6 miejsce w tabeli.W dotychczas rozegranych spotkaniachodniesli 13 zwycięstw i 10 pojedynków przegrali.W ostatniej kolejce wysoko pokonali na swoim parkiecie Galatasaray 77-58.Ich przeciwnik drużyna Brose Baskets spisuje się zdecydowanie gorzej i zajmuje teraz 12miejsce z 8 zwycięstwami i 15 poniesionymi poraźkami i ma małe szanse awansować do dalszej fazy.W ostatnim swoim pojedynku w Eurolidze przegrali na swoim parkiecie z Zalgiris Kaunas 80-91.Napewno zdecydowanymfaworytem jest drużyna gospodarzy która ma dusze szabnse awansować dalej i napewno nieprzepuści okazji żeby na swoim boisku odnieśc kolejne zwycięstwo z dużą przewagą punktową.Poprzednie spotkania pomiędzy tymidrużynami kończyły się zwycięstwem Crvena Zvezda TelekomEuroleague - Regular Season 2016/20172016-11-15 19:00 Brose Baskets - Crvena Zvezda Telekom 78-79Eurocup - Group F 2008/20092009-01-13 18:00 Brose Baskets - Crvena Zvezda 53-672008-12-02 18:30 Crvena Zvezda - Brose Baskets 82-65 91 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina Piłka nożna Szwajcaria - PucharGodz: 20:30Spotkanie Basel-ZurichTyp: over 2.5Kurs 1.62Buk bet365Analiza: Na jutro wybrałem Ćwierćfinałowe spotkanie w ramach pucharu Szwajcarii w którym to ekipa Basel Fc na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Zurichu, gospodarze od samego poczatku są stawiani w roli faworyta do awansu do półfinału tych rozgrywek. Basel na własnym stadionie mylił się niezwykle rzadko , jeśli policzymy tylko spotkania ligowe to ekipa gospodarzy na swoim stadionie ostatnio uległa w mają roku poprzedniego ekipie Grashoppers, od tamtej pory Basel grał na swoim stadionie bardzo dużo spotkań z których zdecydowaną większość zakończył zwycięstwami , goście natomiast na wyjazdach radzili sobie do tej pory z różnym skutkiem, często wygrywali ,ale zazwyczaj w meczach ze znacznie słabszymi rywalami jeżeli jednak spojrzymy na spotkania pomiędzy tymi dwiema ekipa w sezonach poprzednich to gospodarze na swoim stadionie mają znacznie lepszy bilans bowiem od roku 1998 na stadionie tych pierwszych rozegrano łącznie 33 spotkania ligowe jak i pucharowe, gospodarze wygrywali w nich aż 22 razy, zanotowali 7 podziałów punktów i zaledwie 4 spotkania zakończyli jako pokonani, w dniu jutrzejszym moim zdaniem Basel spokojnie powinien sobie poradzić z niżej notowanym od siebie zespołem, stawiam na wynik 1:0 do połowy oraz 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji, myślę że goście jednak bramkę zdołają tutaj zdobyć. 62 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 1 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Skoki Narciarskie, Lahti, FinlandiaTyp: Kamil Stoch wygraKurs: 4,50Data i godzina: 02.03.2017 17:30Bukmacher: BwinAnaliza: Zapraszam na konkurs Mistrzostw Świata w skokach narciarskich mężczyzn, w fińskim Lahti, który zostanie rozegrany na Salpausselkä (HS130). Nie tak wyobrażaliśmy sobie przebieg tych mistrzostw, jeżeli chodzi o naszych rodaków. Po bardzo dobrych występach w Pucharze Świata apetyty na medale oraz dobre pozycję były na prawdę duże. Jednakże do tej pory wypadło to dosyć blado, aczkolwiek trzeba tu otwarcie przyznać, iż w zawodach na normalnej skoczni Kamil Stoch został ewidentnie skrzywdzony przez sędziów, bowiem lądowanie Eisenbichlera pozostawiało wiele do życzenia i noty były znacznie zawyżone, co poniekąd przekreśliło podium dla Polaka. Nie ma co się jednak rozpamiętywać, dziś natomiast liczę na mocną rehabilitację naszych skoczków i przede wszystkim, naszego lidera Kamila Stocha. Kwalifikacje w dość wietrznych warunkach wygrał nieoczekiwanie Fin Antti Aalto, wiatr pod narty sprzyjał typowym lotnikom, czego dowodem było chociażby 128,5 metra Petera Prevc, który wyrósł na jednego z faworytów czwartkowego konkursu. Polacy wypadli dość przeciętnie, najlepiej o dziwo zaprezentował się Piotr Żyła lądując na 121,5 metra. Nurtują mnie natomiast bardzo niskie prędkości najazdowe w czołówce, tyle ekip by nie trafiło ze smarowaniem, to dość dziwne. Z pojawiających się informacji dowiadujemy się, iż jutro warunki atmosferyczne powinny być znacznie lepsze, a co za tym idzie dość wyrównane dla wszystkich. Wracając do konkursu ja tu stawiam na wygraną Kamila, mimo wszystko on nie zapomniał jak się wygrywa, na pewno będzie chciał sobie odbić za niepowodzenie na normalnej skoczni. Jeżeli warunki nie będą tak loteryjne jak chociażby podczas wtorkowych treningów czy kwali z środy to Stoch jak najbardziej ma szansę na wygraną, pokazał, że umie tu odlecieć daleko w poniedziałkowych treningach. Konkurs rozpocznie się o godzinie 17:30. 200 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BluesMan94 Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina : Koszykówka (NCAAB - USA)Godz : 05:00Spotkanie : UCLA - WashingtonTyp : under 167.5pkt Kurs : 2.22Buk : Bet365Link do spotkania : http://www.flashscore.pl/mecz/YLCntYOu/#szczegoly-meczuAnaliza : Dzisiaj skupiam swoją uwagę na meczu NCAAB gdzie UCLA u siebie zmierzy się z Washingtonem. Faworyt jest dosyć oczywisty. UCLA nie przegrała w rozgrywkach od 7 spotkań, odprawiając chociażby USC 102-70 czy Arizona State, 87-75. skusiła mnie ta linia, bo mimo tego, że wygrywają jak leci i z kim leci to wyniki następujących gier wyglądały tak :77-72 z Arizona, 87-75 z Arizona State, 102-70 z USC, 78-60 z Oragon State, 82-79 z Oragon, 107-66 z Washington, 95-79 z Washington State. overy padły 3 razy, undery 4 razy, w tym 173 pkt w meczu z dzisiejszym rywalem, ale grali na wyjezdzie, a i tak ich zmietli gdzie Washington rzucił ledwie 66 pkt, nie spodziewam sie by dziś mieli rzucić więcej, powinni nawet i mniej, a też nie sądzę by UCLA miała znowu dobić do 100 pkt.Goście to odwrotność formy swojego rywala, nie licząc meczów z dogrywką, nie są w stanie zaznać wygranej od 13(!!!) spotkań, przegrywając w ostatniej kolejce "derbowe" spotkanie z Washington State 71-79, tylko raz w ostatnim czasie udało im się wyjść poza 80 pkt a i tak przegrali 81-83 z Arizona State, a w tych 13 przegranych meczach linię powyżej postawionej przeze mnie mecze z ich udziałem przekroczono ledwie...raz i to właśnie z UCLA. Ogółem bardzo rzadko w ich meczach wskazniki dochodzą do 160 "oczek" w meczu, dzisiaj tym bardziej, że grają na wyjeździe, ta tendencja powinna się utrzymać. 122 Edytowane 2 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsafack Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Piłka Nożna, Świat - SheBelieves Cup Godzina: 1:00 Spotkanie: USA K vs Niemcy K Typ:over 2,5 Kurs: 2.16 Bukmacher: Oddsring Nie będę próbował nikogo oszukiwać. Kobiecej odmiany piłki nożnej nie śledzę. Nie oglądam nawet ważniejszych wydarzeń w wykonaniu tej płci w tej dyscyplinie. Ten typ opieram głównie na statystyce. Mimo że nie znam żadnej zawodniczki tego starcia to typ gram grubo. Innym także go polecam. W SheBelieves Cup spotkają się ekipy USA oraz Niemiec. Pierwsze o czym pomyślałem patrząc na wyniki tych ekip to były overy. Ku mojemu zdziwieniu over na linie 2,5 wynosił ponad 2. Dla mnie to duże value. Spójrzmy tylko na poprzednie mecze tych zespołów. USA K Rumunia K 5 : 0 USA K Rumunia K 8 : 1 USA K Szwajcaria K 5 : 1 USA K Szwajcaria K 4 : 0 USA K Holandia K 3 : 1 USA K Tajlandia K 9 : 0 Niemcy K Norwegia K 1 : 1 Niemcy K Holandia K 4 : 2 Niemcy K Austria K 4 : 2 Węgry K Niemcy K 0 : 1 Rosja K Niemcy K 0 : 4 Amerykanki w ostatnich 6 meczach zdobyły 34 bramki. To prawie 6 bramek na mecz. Oczywiście teraz będą miały mocniejszą ekipę. Solidniejszą w obronie. Jednak ekipa Niemiec również uczestniczy w meczach, w których z reguły pada mnóstwo bramek. Te drużyny mierzyły się rok temu. Padł wynik 2:1 dla USA. Liczę, że i dzisiaj wpadną minimum 3 bramki. 100 Edytowane 2 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory1989 Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Koszykówka>NBASpotkanie: New Orleans Pelicans-Detroit PistonsTyp: Anthony Davis over 30,5 pktKurs: 1,7Godz: 02:05Bukmacher: BetssonAnaliza: Na dzisiejszy typ dnia wybrałem typ na zawodnika z NBA z meczu New Orleans Pelicans-Detroit Pistons. Mianowicie stawiam że Anthony Davis rzuci minimum 31 pkt w tym meczu. Jest w niesamowitej formie i przede wszystkim jest liderem zespołu i dostaje wiele minut gry od trenera. Świetnie gra pod koszem ale również świetnie wykonuje rzuty osobiste. Ostatnie jego zdobycze to kolejno 38,39,29 a ostatnie potyczki przeciwko Pistons wyglądały tak: 31,59,32,39 zatem widać jak na dłoni że Anthony lubi i potrafi grać przeciwko Detroit i zdobywa mnóstwo punktów przeciwko nim. Dziś licze na jego 40 min gry i okolo 35 pkt. 70 Edytowane 2 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHLSpotkanie: Chicago Blackhawks - Pittsburgh PenguinsTyp: Pittsburgh Penguins wygra różnicą dokładnie jednej bramki (ML)Kurs: 4,00Godz: 2:05Bukmacher: Bet365Analiza: Taki mecz jak najbardziej można nazwać wielkim hitem w NHL. Będzie to spotkanie jednej z najlepszych drużyn Western Conference, czyli Chicago Blackhawks z jedną z najlepszych drużyn Eastern Conference, czyli Pittsburgh Penguins. Obydwie ekipy mają w swoim składzie mnóstwo gwiazd. Jak patrzę na składy jednych i drugich, to bardziej podoba mi się jednak Pittsburgh Penguins. To już nie jest tylko Crosby i Malkin jak to miało miejsce pare lat temu, ale oni wreszcie mają super ekipę, świetnego bramkarza i są ogólnie poukładanym zespołem. Nic więc dziwnego, że to właśnie oni są aktualnymi mistrzami, a puchar zdobyli w pięknym stylu. Oni lubią wyzwania, a takim wyzwaniem z pewnością jest drużyna Chicago Blackhawks. Chicago Blackhawks są w świetnej formie, prawie wszystkie mecze wygrywają, więc są wyzwaniem dla Pingwinów i będzie im zależało, żeby przerwać ich dobrą passę. Mój typ idzie na to, że Pittsburgh Penguins wygrają różnicą dokładnie jednego gola w regulaminowym czasie gry lub zwycięstwo w dogrywce albo karnych. Ostatni mecz pomiędzy tymi zespołami zakończył się zwycięstwem Pingwinów właśnie jednym golem. Wtedy Penguins wygrali 1:0. Teraz bramek powinno być więcej, ale różnica zwycięstwa może być taka sama jak wtedy. 200 Edytowane 2 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Hokej – Rosja, KHL Godzinna: 15:00 Spotkanie: Magnitogorsk – Kunlun Typ: over 5 azjan Kurs: 2.05 Bukmacher: Unibet Analiza: Nie skończyło się na szybkim 4-0 w serii rywalizacji Magnitogorska z Kunlun, ekipie z Chin udało się wygrać ostatnie starcie u siebie w takim razie wracamy na tafle faworyta, który po tej wpadce będzie chciał zakończyć ten mecz, bo jestem przekonany że kolejny wyjazd do Pekinu nie wchodzi w grę. Magnitogorsk w każdym aspekcie jest ekipą lepsza a już na pewno jak wrzuca swój rytm to w ofensywie trudno ich zatrzymać, dla mnie scenariusz tutaj będzie jeden rusza do ataków od pierwszej minut i przycisną rywala który dla mnie sobie nie poradzi i szybko straci a to będzie oznaczało jedno Kunlun zaryzykuje nie mając nic do stracenia i mecz się nam otworzy. Jeszcze kilka słów o poprzednich spotkaniach to tak jak wspomniałem gospodarze to ekipa piekielnie mocna w ofensywie i w dwóch spotkaniach u siebie przyspieszając w odstępie kilku sekund potrafili w obu meczach zdobyć po dwie bramki, ofensywnie o ten zespół nie ma co się martwić. Trzeba przyznać że śpią trochę w defensywie dziesięć bramek straconych w czterech spotkaniach z takim zespołem na tym etapie to źle świadczy o ich defensywie ale też pokazuje że nowy zespół KHL jest odważną ekipą i bardzo solidną. W rundzie zasadniczej to mieliśmy overy, dla mnie scenariusz jest taki Magni gra poważne zawody i strzela sporo bramek, przy coraz bardziej otwierającym się zespole Kunlun. 105 Edytowane 2 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TommyTSW Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: piłka nożna LaLiga Godzinna: 20:45 Spotkanie: La Coruna-Atletico Typ: Atletico -1 (AH) Kurs: 2.10 Bukmacher: Bet365 Analiza: Atletico zajmuje 4 pozycję, jest to ostatnie miejsce dzięki któremu można mieć szansę zagrać w Lidzę Mistrzów wygrywając rywalizację w eliminacjach, Atletico po cichu może też myśleć o bezpośredniej 3 lokacie do której tracą 5 pkt, jednak uwagę muszą też skupić nad tym co za ich plecami, a na nich im wisi Sociedad a dalej Villareal z 3 pkt stratą, tak więc przy niekorzystnym obrocie spraw mogą wylecieć z założeń i to będzie katastrofa dla tego klubu.Na szczęście Atletico nie jest w najgorszej formie, są w grze w LM, a bardziej konkretniej jedną nogą w ćwierćfinale.La Coruna to ekipa która walczy o utrzymanie, zajmują ostatnią pozycję nad strefą spadkową tylko dzięki lepszemu bilansowi, a perspektyw dobrych nie mają gdyż nie wygrali od 8 kolejek, w każdej chwili mogą się znaleźć w czerwonej strefie.Mecz dla obu ekip o bardzo ważne punkty, jednak to Atletico wydaje się być konkretnym faworytem które potwierdzają w/w argumenty.Atletico co prawda to nie ten wymiatacz z przed roku, mieli swoje problemy w sezonie, ale na chwile obecną Fortuna im sprzyja, mają niezłe fragmenty w występach i są jedną nogą w kolejnej rundzie LM, przed rewanżem zdobyli dwubramkową zaliczkę aplikując 4 gole w Leverkusen, rewanż jest dopiero za 2 tyg więc w dzisiejszym meczu bez oszczedzania. 100 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheReds Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga MistrzówGodzinna: 20:00Spotkanie: Kadetten - VeszpremTyp: Powyżej 55,5Kurs: 1,85Buk: Bet365Witam wszystkich w kolejnym dniu, w którym zdecydowałem ponownie zainteresować się piłka ręczną i jednym z dwóch na dzisiaj rozgrywanych meczy Ligi Mistrzów. Spotkanie które rzuciło mi się odrazu w oczy to pojedynek pomiędzy dzisiejszym gospodarzem ze Szwajcarii Kadetten, a wielokrotnym mistrzem Węgier Veszprem. Faworytem tego pojedynku są oczywiście goście, lecz ja bym tego taki pewien nie był, gdyż gospodarze są drużyną bardzo niewygodną, a w ostatnim meczu przeciwko PSG postawili wysokie warunki i do przerwy przegrywali zaledwie jedną bramką na parkiecie tak utytułowanej drużyny z Francji, niestety w drugiej odsłonie po fenomenalnych interwencjach bramkarzy francuskich zaczęli się gubić i robić głupie błędy w efekcie ulegli 34:26, dlatego nie przekreślam ich szans na odniesienie dobrego rezultatu w tym meczu bo jeśli z PSG klubem naszpikowanym wielokrotnymi mistrzami świata i Europy gra się dłuższy czas jak równy z równym to należy być szczególnie ostrożnym w meczach z tak niewygodnym rywalem jakim jest Kadetten. Gospodarze w ostatnim czasie ulegli z wyżej wspomnianymi paryżanami 34:26, wcześniej zremisowali w meczu ligowym z Thun po 25:25, wcześniej wygrali wysoko z Bern 38;30, przegrali z Barcelona 24:31. Jeśli chodzi o naszych bratanków z Węgier to notują ostatnio świetne występy, wygrali ostatni mecz z naszym ligowym klubem z Płocka 31:25, pokonali czołowy zespół ligi Tatabanaya 22:28, rozbili Gyongyosi 24:35, następnie sensacyjnie pokonali na gorącym terenie w Niemczech THW Kiel 25:27. Faworytem wielu są goście i nie ma się co dziwić, jednak jestem pewien że Kadetten na własnym podwórku łatwo skóry nie sprzeda, dlatego liczę na otwarty mecz z wieloma bramkami z jednej jak i drugiej strony. Ostatni mecz tych zespołów zakończył się wynikiem 32:28, więc liczę dziś na podobny rezultat bramkowy co zapewni spokojne pokrycie podanej prze ze mnie lini powyżej 55,5. 100 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna Hiszpania, LaLigaGodzina: 20:45Spotkanie: Deportivo La Coruna - Atletico MadrytTyp: 2/obie strzeląKurs: 3,50Bukmacher: SportingbetAnaliza:To co się w tej kolejce La Liga wyprawia to jest niemożliwe, tyle bramek padło, że szok aż 33 bramki w 8 meczach ponad 4 bramki średnio na mecz (Valencia-Leganes 1:0 trochę popsuły statystyki). Dziś ostatnie 2 mecze i myślę, że będzie ciąg dalszy festiwalu strzeleckiego w La Liga.Dziś teoretycznie mecz, gdzie nie powinno paść dużo bramek a więc mecz Atletico Madryt gdzie wiadomo, że grają bardzo minimalistycznie ale ostatnie mecze zaprzeczają temu.1:2 z Barceloną, 4:2 z Leverkusen w Lidze Mistrzów, 4:1 z Gijon, 3:2 z Celtą Vigo, 1:1 z Barceloną w Pucharze.Deportivo są w dołku, nie wygrali meczu od 9 kolejek, ostatni raz pokonali 18 grudnia 2:0 Osasunę lecz jesli popatrzymy na mecze u siebie Deportivo to prócz 2 ostatnich meczy gdzie przegrali do 0 w 8 poprzednich meczach strzelali minimum 1 gola i na to również liczę dziś gdyż muszą szukać punktów bo są już praktycznie w strefie spadkowej.Dziś Atletico Madryt zagra bez takich piłakrzy: S. Niguez, Juanfran, Tiago, A. Fernandez, B. Barragan natomiast Deportivo bez: R. AlbentosNie ma co się oszukiwać dużym faworytem w tym meczu są goście i brak wygranej będzie tutaj sporą niespodzianką... Lecz ja liczę na ciekawe starcie i myślę, że Deportivo pokaże u siebie ambicję, wolę walki, zaangażowanie lecz czy to starczy na pokonanie tak trudnego rywala? Nie sądzę ale na strzelenie bramki myślę, że tak.Przewidywalne składy:Deportivo (1-4-2-3-1): Lux - Navarro, Sidnei, Arribas, Juanfran - Guilherme, Mosquera - Kakuta, Colak, Gil - AndoneAtletico (1-4-4-2): Oblak - Vrsaljko, Savic, Godin, Luis - Correa, Gabi, Koke, Carrasco - Gameiro, GriezmannPowodzenia. https://obstawianie.com/topic/23769-primera-division/?p=992670 200 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamen0 Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: piłka nożna: HISZPANIA: LaLiga - Kolejka 25 Spotkanie: Sevilla - Ath. Bilbao 02.03.2017 21:30 Typ: 1 Kurs: 1,64 Bukmacher: Unibet Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:30 czasu Polskiego odbędzie się spotkanie w hiszpańskiej La Liga w 25 kolejce pomiędzy drużynami Sevilli i Athletic Bilbao . Gospodarze z dorobkiem 52 punktów zajmują 3 pozycje, natomiast goście z dorobkiem 38 punktów plasują się na 8 pozycji. W ostatnich pięciu spotkaniach drużyna gospdoarzy zaliczyła trzy zwycięstwa, jeden remis i jedną porażkę, natomiast goście trzy zwycięstwa i dwie porażki. Ostatnie pięć spotkań pomiędzy tymi drużynami to dwa zwycięstwa dzisiejszych gospodarzy, dwa remisy i dwa zwycięstwa Athletic Bilbao. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie należeć do gospodarzy, którzy będą liczyć na szybkie akcje w ofensywie i powinni dzisiaj strzelić kilka bramek. Ostatnia ich dyspozycja pokazuje że zawodnicy są w formie i pewnie zmierzają po zajęcie trzeciego miejsca w lidze. Spodziewam się dzisiaj bardzo ciekawego spotkanie z wieloma sytuacjami bramkowymi. Gości stać tutaj na strzelenie bramki, dlatego uważam że dzisiejsze spotkanie będzie obfitować w bramki i zakończy się zwycięstwem gospodarzy. Mój typ to 3:1 po bardzo ciekawym spotkaniu. 64 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna Hiszpania, LaLigaGodzina: 21:30Spotkanie: Sevilla - Ath. BilbaoTyp: Sevilla - 1Kurs: 2.75Buk: Betfair Po pierwsze to Baskowie nic nie grają na wyjazdach, ledwo 8 pkt w 11 meczach i 7 strzelonych bramek szału nie robi. Do tego dzisiaj bez najlepszego strzelca Aritza Anduriza (8 bramek i 1 asysta) mogą być problemy z wbiciem bramki. Sevilla u siebie mocna: 9/1/1 i 23 strzelone walki, cały czas walka o top 4 żeby była Liga Mistrzów, jak nie o mistrza bo jeśli dziś wygrają to tylko 2 pkt straty do Karłów. Byłaby beka gdyby Sevilla zgarnęła La Lige Po stronie gości wypada obrońca Pareja (18 meczy, 1 bramka i 1 asysta), środek pola bez N'Zonziego (22/2/2) i jeszcze trochę strata z przodu bo nie zagra Pablo Sarabia (22/6/7) ale Sevilla ma szeroką ławkę, częste rotacje w składzie więc nie przejmuję się tym, reszta strzelców jak: Yedder (20/8/2), Vietto (17/6/3), Iborra (19/6/1) czy Vitolo (22/4/4) gotowa do zdobywania bramek. Na Twitterze Basków pojawiła się kadra na mecz i potwierdzają się duże dziury w obronie bo nie zagrają: Laporte - środkowy obrońca (21 meczy w składzie), Balenziaga - lewa obrona (21m, zaczyna z ławki, a miało go nie być) czyli goście bez dwóch podstawowych obrońców do tego de Marcos - prawa obrona 15 meczy. W roli stoperów wystawieni: Exeita (tylko 8 meczy w składzie) oraz Alvarez (11). Sevilla powinna to wykorzystać te problemy i ogarnąć handi. 150 Edytowane 3 Marzec 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 3 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2017 darecki522 91 baku193 62 RozbójnikAlibaba 200 BluesMan94 122 tsafack 100 gregory1989 70 merdalion 200 jack13 105 Manhunt 100 TheReds 100 zibi16 200 gamen0 64 Cecrusher 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi