sahaLG Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2017 (edytowane) Witam,chciałem po krótce przedstawić stronę codeclicker. Strona w której za klikanie w linki zbieramy punkty 1pkt=0.01€ (1 cent) Co godzinę mozemy kliknać 5 linków czyli 0,05€ (5 centów) a co 2 godziny dochodzi jeszcze link za 0,03€ czyli co 2 godziny mam 0,08€ (8 centów). Ponadto za codzienne logowanie dostaje 5 centów i rowniez tez mozemy cos zarobic za jakies ankiety i inne zadania ale to raczej sporadycznie ja osobiscie tylko klikalem w linki. Jezeli ktos chce polecac stronę to za kazdego polecnoego dostajemy 0,25€. Zarejestrowałem się jakies 10 dni temu i do tej pory z samego kikania uzbierałem ponad 12euro. Bardzo dobra strona jak ktos i tak siedzi na kompie to co szkodzi klinac parę linków. Kasę mozemy wymienic na rozne karty typu np.amazon ja oczywiscie preferuję paysafecard,wyjątek jest taki żeby zdobyć na najtanszy paysafecard 10€ trzeba uzbierac 15€,pozniej jest juz normalnie 25€ uzbierane to kod paysafe na 25€ lub 50€ uzbierane to kod na 50€ paysafe.Tak jak mówie wyjątkiem jest tylko ten pierwszy kod. Po rejestracji wchodzimy w zakładkę earnpoints a nastepnie clickerwall i tam mamy linki. Z tego co poczytalem w necie to strona wypłacalna. Mi jeszcze brakuje 2 euro do pierwszego kodu dlatego zachecam do rejestracji z mojego linku http://cclicker.com/sss17 Edytowane 21 Styczeń 2017 przez sahaLG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahaLG Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2017 Wczoraj dostałem pierwszy kod,także strona wypłacalna.Wychodzi na to ze w miesiacu mozna zdobyć 2 takie kody paysafe.Jezeli ktoś zainteresowany to moge wstawić zrzut z potwierdzeniem ze dotałem kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2017 Nie szkoda ci czasu za te pare centow? Nie kminie tych akcji z "zarabianiem" grosikow. Naprawde,jak ruszysz glowa,to zobaczysz,ze mozna zarobic bez "cudowania"/tracenia swego drogocennego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2017 Tylko nieliczni na tym zarabiają, wszystko zależy od ilości poleconych, jaką zbudujesz siatkę z reflinków, spokojnie niektórzy nie muszą klikać, a zarabiają ponad 10k up Wiadomo under 3% w danej firmie, ale takie realia, nie nazwałbym tego grosikami, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2017 Tylko nieliczni na tym zarabiają, wszystko zależy od ilości poleconych, jaką zbudujesz siatkę z reflinków, spokojnie niektórzy nie muszą klikać, a zarabiają ponad 10k up Wiadomo under 3% w danej firmie, ale takie realia, nie nazwałbym tego grosikami, etc. Skoro nieliczni na tym zarabiaja to oznacza,ze to jest nieoplacalne,badz ryzyko/cena jest za wysoka w stosunku do prowadzenia takiego przedsiewziecia. Na wszystkim da sie zarabiac. Ja mam kolege,co np. bawi sie w walute bitcoin. Kolejny sprzedaje jakies materialy ozdobne do prezentow i jakos zyje. Nadal uwazam,ze takie "zarabianie" jest bezcelowe,bo np. mozna klikac w ankiety i zarabiac,a ponoc na tym takze mozna cos "ucknac" dla siebie. Nie ma jednej reguly,co do tego. Kwota zarobku jest adekwatna od czasu, ktory jej sie poswieca. Przyklad: wiekszosc ludzi pracuje w sklepach,magazynach, a otrzymuja za to wynagrodzenie mniej,niz gdyby sami zaczeli prowadzic biznes. A nie czynia tego,bo panstwo im to utrudnia, a pod drugie nie chca brac odpowiedzialnosci za swoja prace. Wiekszosc woli dostac przysłowiowa we trzy tysiace i usiasc z Mariolka przy swiecach rano,sluchajac smutnych melodii,o tym jakie to zycie jest trudne. Wszystko to wylacznie i az, stan umyslu. To,co ssobie bedziesz powtarzal caly czas,stanie sie wg twej wiary w to. Dlaczego ludzie sluchaja x osoby, jedza x strawe? Z tego powodu,ze ich tak zaprogramowano. Dla przecietnej osoby,nie jest latwe wyjsc z tej iluzji i czekac na obfity zbior swych plonow. Wiecej na moim blogu: wista, hej,prrr,haha. Pozdrawiam senioritki, pana Zdzisia, pania Basie,mariusza antykwariusza, notariusza, morfeusza, peje, zbuka, tedego, kazika, palucha, bedoesa, malika, myk myka i chlopaczyne,co ma banie w dymie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi