Walizeczka Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 (edytowane) Wpadło już dzisiaj dobre info kto pograł ten zarobiony i wiele osób prosiło mnie na pw abym otworzył swój temat. No to lecimy dalej wszystko płaska stawka. Gonitwa w Lingfield 16:30 Footlight @4.33 5/10 Gonitwa w Sandown 16:35 Discours Dun Roi @5 5/10 Edytowane 7 Styczeń 2017 przez Walizeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walizeczka Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 Wpadło już dzisiaj dobre info kto pograł ten zarobiony i wiele osób prosiło mnie na pw abym otworzył swój temat. No to lecimy dalej wszystko płaska stawka. Gonitwa w Lingfield 16:30 Footlight @4.33 5/10 Gonitwa w Sandown 16:35 Discours Dun Roi @5 5/10 No niestety zbyt duża presja i źle wytypowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walizeczka Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 16:50 w Wincanton Black Valentine @4.5 16:50 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walizeczka Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2017 16:50 w Wincanton Black Valentine @4.5 16:50 7/10 No nic, będziemy odrabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walizeczka Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2017 (edytowane) Izrael: Ligat ha'Al Maccabi Petach Tikva - Hapoel Bnei Sakhnin over 2.5 @2.25 10/10 Pewne info od siostry dostałem, mieszka już kilka lat w Petach Tikwa bo wyszła za dzianego żyda i teraz jak są jakieś ustawki w Izraelskiej Premier League to tłumaczy umowy dla Chińczyków żeby mogli grubo pograć u azjatyckich bukmacherów. Dzisiaj drukneli umowę i od razu mi esa napisała żebym grał bo ustawka na over to ide grubo bo musze nowy helikopter se kupić. Edytowane 9 Styczeń 2017 przez Walizeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ristoc Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2017 Z Logikmana się śmiejesz a sam głupoty wypisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walizeczka Napisano 11 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2017 (edytowane) Izrael: Ligat ha'Al Maccabi Petach Tikva - Hapoel Bnei Sakhnin over 2.5 @2.25 10/10 Pewne info od siostry dostałem, mieszka już kilka lat w Petach Tikwa bo wyszła za dzianego żyda i teraz jak są jakieś ustawki w Izraelskiej Premier League to tłumaczy umowy dla Chińczyków żeby mogli grubo pograć u azjatyckich bukmacherów. Dzisiaj drukneli umowę i od razu mi esa napisała żebym grał bo ustawka na over to ide grubo bo musze nowy helikopter se kupić. Wtopiłem 700 tysi w podziemiu, a ta mi dzwoni i się tłumaczy, że umowa była na under i źle przetłumaczyła Teraz mi mówi żebym ją ukrywał bo ją Triada ściga, poje**o jej się w głowie u tych żydów. Izrael: Ligat ha'Al Bnei Yehuda Tel Aviv over 1.5 @2.6 10/10 Promo dnia, taka pewka, że nic tego nie zatopi. Ja już na to mojego Octopusa postawiłem bo i tak nim nie pływam. Edytowane 11 Styczeń 2017 przez Walizeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi