Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.01.2017 o 14:54, Tony_Montana napisał:

pre_1483541610__beztytulu.png

Startujemy od dyszki, jak pierwszy nie wejdzie to zamykam temat :k:

:t:

to są te detale, zarobas 70% już na wejściu! kto pograł ten zarobiony %-)

screeny robione w paincie jak coś

Wujas przysłał maila, że weszło łatwo, ja do niego jak k*rwa weszło, jak nie... A on że no przecież poniżej izi :fp: Mówię kuhwa tyle lat w Londynie, a dalej języka nie znasz ciemnoto... Ale nic, wczoraj wpłynęły % z firmy provident, dzisiaj też ładny deal, więc będziemy atakować znowu. Jestem biznesmenem, jak crachmel, gram, ale nie za swoje. Do usłyszenia!

W dniu 5.01.2017 o 15:40, Tony_Montana napisał:

Wujas przysłał maila, że weszło łatwo, ja do niego jak k*rwa weszło, jak nie... A on że no przecież poniżej izi :fp: Mówię kuhwa tyle lat w Londynie, a dalej języka nie znasz ciemnoto... Ale nic, wczoraj wpłynęły % z firmy provident, dzisiaj też ładny deal, więc będziemy atakować znowu. Jestem biznesmenem, jak crachmel, gram, ale nie za swoje. Do usłyszenia!

:nioh::popcorn1::nioh:

Widzę zainteresowanie tematem jest to mówię no nic ruszamy z maszyną, zrobiłem depo, odświeżam stronkę, a tam info o bonusie lojalnościowym! Zadzwoniłem do ziomka, bo konto na niego, będzie to coś zaraz zagramy, ale żeby karawana jechała dalej mam coś ciekawego.

pre_1483638188__beztytulu.png

Póki co jesteśmy na minusie, jak widać, nie zapałek, ale kolumbijskich peso. Oby dzisiaj był ten łaskawy dzień!

W dniu 5.01.2017 o 17:44, Tony_Montana napisał:

Widzę zainteresowanie tematem jest to mówię no nic ruszamy z maszyną, zrobiłem depo, odświeżam stronkę, a tam info o bonusie lojalnościowym! Zadzwoniłem do ziomka, bo konto na niego, będzie to coś zaraz zagramy, ale żeby karawana jechała dalej mam coś ciekawego.

pre_1483638188__beztytulu.png

Póki co jesteśmy na minusie, jak widać, nie zapałek, ale kolumbijskich peso. Oby dzisiaj był ten łaskawy dzień!

Typ na minus, ale każdy dobry chłopak i każda dobra dziewczyna wie, że takie rzeczy się kontruje!

pre_1483645851__beztytulu.png

Więc pierwszy krok przeszliśmy po raz trzeci :k:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...