Tonny Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2017 (edytowane) Startujemy od dyszki, jak pierwszy nie wejdzie to zamykam temat Edytowane 4 Styczeń 2017 przez Tony_Montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2017 Startujemy od dyszki, jak pierwszy nie wejdzie to zamykam temat to są te detale, zarobas 70% już na wejściu! kto pograł ten zarobiony screeny robione w paincie jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2017 chyba zamykamy temat za 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2017 chyba zamykamy temat za 30 minut bramkarz Argosu mecz życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2017 Kumpel dzwoni, że odesłał sare na 365, to wbijamy! #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2017 Kumpel dzwoni, że odesłał sare na 365, to wbijamy! #1 mam nadzieje, że kumpel odesłał z dobrego serducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2017 Siedzę sobie spokojnie przy laptopie, analizując i oglądając barwy szczęścia, kiedy nagle przychodzi listonosz i daje telegram od wujasa z Londynu. Co napisał to się można domyślić #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2017 Wujas przysłał maila, że weszło łatwo, ja do niego jak k*rwa weszło, jak nie... A on że no przecież poniżej izi Mówię kuhwa tyle lat w Londynie, a dalej języka nie znasz ciemnoto... Ale nic, wczoraj wpłynęły % z firmy provident, dzisiaj też ładny deal, więc będziemy atakować znowu. Jestem biznesmenem, jak crachmel, gram, ale nie za swoje. Do usłyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavoo26 Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2017 Wujas przysłał maila, że weszło łatwo, ja do niego jak k*rwa weszło, jak nie... A on że no przecież poniżej izi Mówię kuhwa tyle lat w Londynie, a dalej języka nie znasz ciemnoto... Ale nic, wczoraj wpłynęły % z firmy provident, dzisiaj też ładny deal, więc będziemy atakować znowu. Jestem biznesmenem, jak crachmel, gram, ale nie za swoje. Do usłyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2017 Widzę zainteresowanie tematem jest to mówię no nic ruszamy z maszyną, zrobiłem depo, odświeżam stronkę, a tam info o bonusie lojalnościowym! Zadzwoniłem do ziomka, bo konto na niego, będzie to coś zaraz zagramy, ale żeby karawana jechała dalej mam coś ciekawego. Póki co jesteśmy na minusie, jak widać, nie zapałek, ale kolumbijskich peso. Oby dzisiaj był ten łaskawy dzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2017 Widzę zainteresowanie tematem jest to mówię no nic ruszamy z maszyną, zrobiłem depo, odświeżam stronkę, a tam info o bonusie lojalnościowym! Zadzwoniłem do ziomka, bo konto na niego, będzie to coś zaraz zagramy, ale żeby karawana jechała dalej mam coś ciekawego. Póki co jesteśmy na minusie, jak widać, nie zapałek, ale kolumbijskich peso. Oby dzisiaj był ten łaskawy dzień! Typ na minus, ale każdy dobry chłopak i każda dobra dziewczyna wie, że takie rzeczy się kontruje! Więc pierwszy krok przeszliśmy po raz trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2017 Ileż można przegrywać na drugim kroku Jestem anty barca to po tym meczu mogę być jeszcze bardziej #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2017 Kto ogląda ten widział. Dyma barca swoją grą i sędzia. Adijos. Na AO wrócę z czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi