Why Duck? Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2016 Mam bona na 8 euro do baha dla tego kto pierwszy wymieni przynajmniej 2 tenisistów z którymi Novak Djokovic ma ujemny bilans bezpośrednich meczy. Mogą to być tenisiści, którzy już skończyli kariery lub grający czynnie. Liczą się tylko oficjalne turnieje ATP. Nie liczą się challengery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2016 Andy Roddick i Marat Safin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 21 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2016 (edytowane) ok dobrze podałeś. Jeszcze Karlovic i Fernando Gonzalez Wysłany bon. Edytowane 21 Grudzień 2016 przez Kipa666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2016 Safina pamiętałem jak w jednym meczu upokorzył Djokovica, jak ten jeszcze był młodziutki. Roddick jakoś wpadł mi do głowy, bo jak Djoko robił postępy, to Andy był chyba najgroźniejszym rywalem Federera, przynajmniej przez jakiś czas. Co do Karlovica, to wiem, że Djokovicowi niezbyt leżą takie olbrzymy, ale jednak nie spodziewałem się tego, że może mieć z którymś ujemny bilans. Gonzaleza pod uwagę nie brałem i w życiu bym na to nie wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 21 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2016 Z Safinem ma bilans 0:2 Z Roddickiem 4:5 z Karlovicem 1:2 w zeszłym roku przegrał mecz w Dubaju gdzie mocno wiało i nie mógł sobie z tym poradzić Djokovic. A przy serwisie Karlovica wiatr mu w ogóle nie przeszkadzał. z Gonzalezem 1:2 Mecze rozgrywane w latach 2005-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2016 A bilans z Alexandrem Zverev oraz Jiri Vesely-w drugim meczu był krecz. Info do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 21 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2016 (edytowane) No faktycznie z Veselym ma ujemny bilans tego nie wiedziałem. Mecz z tego roku w Monte Carlo. Z Alexandrem Zverevem ma 0:0. Edytowane 21 Grudzień 2016 przez Kipa666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi