Kettle Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2016 Pewnych typów tu raczej nie znajdziecie, aczkolwiek zwykle w perspektywie miesiąca na plus. #1 Francja - Szwajcaria Remis @3.10 Betsson 3/10 #2 Francja - Szwajcaria DW 0-0 @6.50 Betsson 1/10 Dla mnie warto spróbować. Oba zespoły przy tym wyniku byłyby raczej zadowolone - Francja 1 miejscem, Szwajcarzy pewnym awansem z drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 19 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2016 Pewnych typów tu raczej nie znajdziecie, aczkolwiek zwykle w perspektywie miesiąca na plus. #1 Francja - Szwajcaria Remis @3.10 Betsson 3/10 0-0 #2 Francja - Szwajcaria DW 0-0 @6.50 Betsson 1/10 0-0 Dla mnie warto spróbować. Oba zespoły przy tym wyniku byłyby raczej zadowolone - Francja 1 miejscem, Szwajcarzy pewnym awansem z drugiego. Wszystko zgodnie z planem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 19 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2016 #3 Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers under 206.5 @1.90 Betsson 3/10 Ostatni mecz decydujący o mistrzostwie, nie spodziewam się szalonej gry, szybkich wymian a bardziej ustabilizowaną koszykówkę. Dodatkowo duża presja - dla mnie under. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 20 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2016 #3 Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers under 206.5 @1.90 Betsson 3/10 89-93 Ostatni mecz decydujący o mistrzostwie, nie spodziewam się szalonej gry, szybkich wymian a bardziej ustabilizowaną koszykówkę. Dodatkowo duża presja - dla mnie under. Na luzie w rozpiętej bluzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 20 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2016 #4 BK46 - Honka under 3.5 @1.75 Bwin 3/10 Typ dostałem i uznałem że nie głupi. Zespoły na szczycie, walka o czołowe miejsca a co za tym idzie raczej mądra gra w defensywie. Dla ryzykantów u2.5 po 3.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 24 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2016 (edytowane) #4 BK46 - Honka under 3.5 @1.75 bwin 3/10 1-2 Typ dostałem i uznałem że nie głupi. Zespoły na szczycie, walka o czołowe miejsca a co za tym idzie raczej mądra gra w defensywie. Dla ryzykantów u2.5 po 3.00. Na razie aż za pewnie #5 Johnson - Seppi 1 @1.77 1xbet 5/10 Dla mnie spora niespodzianka kursowa. Johnson w każdym aspekcie lepszy od przeciwnika. Edytowane 24 Czerwiec 2016 przez Kettle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 24 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2016 #5 Johnson - Seppi 1 @1.77 1xbet 5/10 2-0 Dla mnie spora niespodzianka kursowa. Johnson w każdym aspekcie lepszy od przeciwnika. Izi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 1 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2016 (edytowane) #6 Martin/Savchuk - Guccione/Svitolina 1 @2.05 Unibet 2/10 Kolejna moim zdaniem promocja. Ja w roli faworyta uznawałbym raczej parę numer jeden niż dwa. Edytowane 5 Lipiec 2016 przez Kettle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 5 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2016 #6 Martin/Savchuk - Guccione/Svitolina 1 @2.05 Unibet Kolejna moim zdaniem promocja. Ja w roli faworyta uznawałbym raczej parę numer jeden niż dwa. Musiało się kiedyś coś popsuć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 5 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2016 (edytowane) #7 Karatsev - Zeballos 1 @3.45 Marathon 2/10 Warto spróbowac po takim kursie. Zeballos nic wielkiego w ostatnim czasie nie gra a Rusek już z kilkoma doświadczonymi challangerowcami powalczył. Edytowane 5 Lipiec 2016 przez Kettle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi