pawelo1274 Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 REGULAMIN KONKURSU: http://obstawianie.c...lamin-i-zasady/ Wzór podawania typów: Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin) Spotkanie: Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki) Kurs: Godz: Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny, brak linka odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.c...-78#entry927400 Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina Piłka nożna euro Godz: 21:00 Spotkanie Rosja-Walia Typ; BTS Kurs 2.00 Buk Bet 365 Analiza: Spotkanie ostatniej rundy pomiędzy ekipami Rosji oraz walii , gospodarze muszą w tym meczu wygrać i liczyć na korzystny rezultat spotkania Słowacja-Anglia, według mnie Walijczycy są w zasięgu Rosjan, którzy w pierwszym spotkaniu pokazali się ze znacznie lepszej strony anieli w meczu z zespołem Słowacji, moim zdaniem tu rownież zobaczmy bramki z obu stron , Walia mocna w kontrach oraz w stałych fragmentach, bale oraz Ramsey potrafia strzelić z dystansu, Rosjanie natomiast powinni tutaj poprowadzić atak pozycyjny jak miało to miejsce w 2 połowie meczu ze Słowacją, gdzie zdołali odrobić tylko 1 gola, tu stawiam na wygraną zespołu Rosji , ich awans do kolejnej fazy tych rozgrywek , oraz na dokładny wynik 2:1, według mnie Walia, która w pierwszym meczu miała sporo szczęscia nie wejdzie do dalszej fazy gier, sugeruję się tutaj historią spotkań pomiędzy tymi dwiema ekipami, które grały ze sobą do tej pory 4 krotnie, 3 razy wygrała Rosja , tylko raz padł remis bez bramek , liczę iż w tym meczu sytuacja może się powtórzyc. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/page-3?do=findComment&comment=960667 100 Edytowane 24 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Lowry Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka Nożna – USA, MLS Spotkanie: New York Red Bulls - Seattle Sounders Typ: New York Red Bulls (- 1 AH) Kurs: 2.20 Data i godzina: 20.06.2016 01:30 Bukmacher: Marathonbet Analiza: W niedzielny wieczór w 15 kolejce MLS,New York Red Bulls podejmie na Red Bull Arena,ekipę Seattle Sounders.Gospodarze są w świetnej formie co zresztą widać.wygrali 4 mecze z rzędu na własnym stadionie.W poprzedniej kolejce mierzyli się z Toronto FC,wygrali 3-0 a najlepszy strzelec NY - Bradley Wright-Phillips,zdobył hat-tricka w 27 minut ! W 13 kolejce mierzyli się w derbach z NY City na wyjeździe i zdemolowali ich 7-0.Seattle Sounders gra w kratkę,w tym sezonie na wyjeździe wygrali tylko raz,na dodatek w tym meczu zabraknie Clinta Dempsey'a,który jest na Copa America razem z reprezentacją USA.Tak prezentują się strzelcy bramek obu drużyn,New York Red Bulls:Bradley Wright-Phillips (8 goli),Mike Grella (4 gole),Felipe (3 gole).Seattle Sounders: Jordan Morris (5 goli),Clint Dempsey (2 gole),Chad Marshall (2 gole) reszta mniej ważnych zawodników po 1 golu.Byki na swoim obiekcie grają świetnie i nie wydaje mi się,żeby goście mogli im tu w jakiś sposób zagrozić.Wchodzę z handicapem,gdyż spodziewam się kolejnych łatwych 3 punktów dla ekipy z NY.Powodzenia ! http://obstawianie.com/topic/5988-usa-mls-oraz-nizsze-ligi/?p=960794 120 Edytowane 20 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – EURO, Grupa B Godzinna: 21:00 Spotkanie: Słowacja – Anglia Typ: over 2.5 Kurs: 2.59 Bukmacher: Pinnacle Analiza: Anglia po świetnych eliminacjach nie wygląda tak pewnie na tych mistrzostwach, dla mnie problemem jest Hodgson a bardziej jego wybory personalne. Zestawienie defensywy wcale nie dziwi, która nie wygląda najgorzej ale tak naprawdę za dużo pracy do tej pory na tym turnieju nie mieli a jak już musieli popracować to robili to momentami chaotycznie. Problem tkwi w ofensywie gdzie mają ogromne pole manewru, w meczach towarzyskich w których potrafili ogrywać Portugalie, Niemców trener stawiła na wariant w dwoma napastnikami Kane – Vardy no i Rooney cofnięty a tutaj nagle zaczął grać jednym napastnikiem Totenhamu który dwa spotkania dla mnie przestać nie wiem czy jest zmęczony czy po prostu brakuje mu wsparcia w postaci kolegi. Zamiast tego na skrzydle gra Sterling bardzo słaby sezon w City i dwa beznadziejne mecze na EURO a i w grach towarzyskich niczego nie pokazał. Cała gra zmieniła się z Walijczykami w momencie gdy na boisko weszli Vardy oraz Stturidge strzelcy bramek – rozruszali cała grę. Muszą dziś zagrać od początku bo są po prostu w formie a nawet druga linia z nimi wygląda pewniej. We właściwym zestawieniu personalnym Anglia ma ogromny potencjał w ataku. Słowacy troszeczkę zawiedli z Walijczykami, zjadła ich trochę presja po świetnych eliminacjach. Pierwszy mecz ofensywnie zagrali słabo co zdecydowanie poprawili z Rosjanami. Dużo mankamentów po tych dwóch spotkaniach widzę w defensywie z Walią dominowali i dwa błędy zakończone bramkami. Rosjan mieli pod kontrolą do momentu kiedy nie oddali inicjatywy wówczas zaczęły się mnożyć błędy w defensywie a po straconej bramce zrobiło się nerwowo, widać było też problem fizyczny co nie wróży dobrze przeciwko Anglii świetniej przygotowanej fizycznie. To może być ostry mecz a tak patrząc na dwa mecze obu ekip bramkarze nie są pewni a po jednej i drugiej stronie świetni specjaliści od rzutów wolnych. Jakość obu ekip tkwi w ofensywie a dodając do tego sytuacje w grupie powinny tu być bramki http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/page-3?do=findComment&comment=961077 150 Edytowane 24 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwyciezca Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna Euro 2016Data: 20.06 21:00Spotkanie: Słowacja - AngliaTyp: powyżej 1.5Kurs: 1.57Bukmacher: PinnacleAnaliza:W ostatniej kolejce grupy B kursy na gola znacznie wzrosły w ostatnich godzinach, bukmacherzy przewidują bezbramkowy remis dający obu ekipom awans, ale jest to błędne myślenie w mojej opinii. Anglicy celują w pierwsze miejsce a remis tego nie gwarantuje w przypadku wygranej Walii. Oba zespoły do tej pory pokazały jakiś tam potencjał w ofensywie, ale gra defensywna momentami obu ekip nie wyglądała zbyt dobrze. Słowacy już stracili trzy gole, dwa z Walią i jeden przeciwko Rosji. Synowie Albionu rozkręceni już powinni zagrać bardziej skutecznie niż w poprzednich spotkaniach a to może oznaczać problemy obronne Słowacji, która też może coś trafić. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/page-3 100 Edytowane 24 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coos Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – EURO, Grupa B Godzinna: 21:00 Spotkanie: Słowacja – Anglia Typ: żółte kartki powyżej 3.5 Kurs: 1.72 Bukmacher: bet365 Analiza: Dzisiaj postanowiłem zagrać coś z Mistrzostw Europy 2016. Z racji nie ciekawych kursów i wcześniejszych typów użytkowników na bramki pozostało mi zagrać na kartki. Tutaj wybrałem mecz Słowacja- Anglia głównie dla tego, że tutaj obie drużyny mają sporą szanse na awans i w przeciwieństwie do Rosji nie muszą spoglądać na drugi stadion. Wiadomo jak wygląda brytyjski futbol gdzie głównie oparty jest na fizycznej ostrej grze. Słowacy do tej pory w dwóch meczach złapali sześć żółtych kartek. Z jednej strony to dobrze bo widać, że grają ostro jednak z drugiej za pewne nie będą chcieli złapać kolejnych. Anglicy do tej pory złapali tylko jedną! Żółtą kartkę w meczu z Rosją obejrzał Cahill. Obie drużyny wiedzą, że w ćwierćfinale kartki się anulują więc nie będą mieć większego znaczenia. Czekałem do ostatniej chwili by zobaczyć składy obu drużyn. W Anglii zobaczymy kilka zmian. Na przykład od początku zagra Vardy, Sturridge i przede wszystkim Henderson, który lubi ostrą grę i możliwe, że obejrzy w tym meczu żółtą kartkę. Spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie, a to dlatego, że zobaczymy kilku zawodników Liverpool'u tj. Henderson, Lallana, Clyne, Sturridge i Skrtel i tak na prawdę to każdy może zagrać na kartkę. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/page-3?do=findComment&comment=961128 100 Edytowane 24 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cristiano261 Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – EURO 2016 Godzinna: 21:00, 20.06.2016r. Spotkanie : Rosja - Walia Typ: remis Kurs: 3.10 Bukmacher: Unibet Dziś rozstrzygną się losy awansu w grupie B. Do tej pory stawce przewodzi Anglia, ma na swoim koncie już 4 punkty. Drugie miejsce z dorobkiem 3 punktów zajmuje Walia, na 3 miejscu plasują się Słowacy, natomiast na ostatnim miejscu z dorobkiem zaledwie jednego punktu znajdują się Rosjanie. Jak Rosja wygra to zachowa szans na awans, natomiast obecna ich forma piłkarska nie napawa optymizmem, należy również wspomnieć o ekscesach i wydarzeniach poza stadionowych oraz organizacyjnych. Według mnie Rosjanie będą chcieli zmyć plamę po nieudanych występach, zwłaszcza ze Słowacją i zagrają o 3 punkty. Walia zagra w możliwie najsilniejszym składzie i ma realne szanse, w przypadku wygranej na zwycięstwo w grupie, pod warunkiem oczywiście, jak Anglia nie da rady Słowacji, która wcale nie stoi na straconej pozycji. Jeżeli weźmiemy pod uwagę mecze H2H- międzypaństwowe pomiędzy tymi drużynami, to Walia jeszcze nie wygrała z Rosją. Dziś istnieje duże prawdopodobieństwo, że odniesie pierwszą wygraną, ale wydaje mi się, że bardziej prawdopodobny jest remis i awans z Walijczyków z 2 miejsca. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/page-3 150 Edytowane 24 Czerwiec 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi