pawelo1274 Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 REGULAMIN KONKURSU: http://obstawianie.c...lamin-i-zasady/ Wzór podawania typów: Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin) Spotkanie: Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki) Kurs: Godz: Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie) Analiza: W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny, brak linka odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.c...-78#entry927400 Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina Piłka nożna Euro Godz: 21;00 Spotkanie : Polska-Portugalia Typ: 2 Kurs 2.25 Buk Bet 365 Analiza: Polska w tym spotkaniu zmierzy się z zespołem Portugalii , stawką tego spotkania jest półfinał mistrzostw Europy rozgrywanych obecnie we Francji, faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu będzie ekipa z Portugalii, która w tych mistrzostwach nie wygrała jeszcze ani jednego spotkania w regulaminowym czasie gry a już jest w ćwierćfinale, gdzie mierzyć się będzie z zespołem polski, która nie gra źle ,ale ostatnie spotkanie ze Szwajcarią pokazało iż to jest raczej koniec drogi naszej Reprezentacji bowiem około 60 minuty Polacy tracą siły i już nie mogą godnie na wysokim poziomie rywalizować z innymi ekipami, tak spotkanie wyglądało właśnie z drużyną Szwajcarii z która w dogrywce tylko się ograniczaliśmy do obrony, Portugalia pomimo iż zagrała praktycznie taką samą ilośc minut wyglądała na ekipę dużo bardziej świeżą niż my po tylu minutach, zresztą z Portugalią na wielkich imprezach w ostatnich latach nie szło nam za dobrze , myślę że ich atak w postaci Ronaldo , Quaresmy oraz Naniego może nieco sparaliżować naszych zawodników, dlatego myślę iż ekipa gości będzie w tym spotkaniu zespołem, który awansuje do kolejnych gier, stawiam na wynik 0:2 dla Portugalii oraz iż w drugiej połowie tego meczu zobaczymy co najmniej jednego gola. http://obstawianie.com/topic/34106-euro-2016/page-4?do=findComment&comment=961866 100 Edytowane 1 Lipiec 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Lowry Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina: Piłka nożna – Brazylia, Série A Spotkanie: Gremio - Santos Typ: Santos lub remis (X2) Kurs: 1.80 Data i godzina: 30.06.2016 00:30 Bukmacher: Marathonbet Analiza: W 12 kolejce Brazylijskiej Serie A,Gremio zmierzy się z Santosem.Gospodarze zajmują 5 miejsce w tabeli z dorobkiem 18 punktów (5 zwycięstw,3 remisy i 3 porażki - bilans bramkowy 17:12).Santos zajmuje 3 pozycje i ma na koncie 19 punktów (6 zwycięstw,1 remis i 4 porażki - bilans bramkowy 18:9).Dziś idę w stronę gości,gdyż Gremio wychodzi na ten mecz osłabione.Gospodarze bez: Ramiro (6/0 m, suspended), Bruno Grassi (3/0 g), Douglas Friedrich (0/0 g), Bressan (6/1 d), Pedro Geromel (9/1 d), Wallace Reis (4/0 d), Maicon (8/0 m), Negueba (2/0 f), Henrique Almeida (2/0 f), Pedro Rocha (2/0 f), Miller Bolaños (2/0 f).Santos jest w formie i jak najbardziej mogą ten mecz wygrać zwłaszcza że w poprzedniej kolejce pokonali Sao Paulo aż 3:0.Pobieram typ X2 i mam nadzieję że Santos nie odpuści.Powodzenia ! http://obstawianie.com/topic/20441-brazylia-campeonato-brasileirocariocapaulista/?p=962319 100 Edytowane 1 Lipiec 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2016 (edytowane) Dyscyplina Piłka nożna Peru Godz: 22:30 Spotkanie : Alianza Atl. - Sporting Cristal Typ: powyżej 2.5 gola w meczu Kurs: 1.66 Bukmacher: Bet365 Analiza: Spotkanie Ligi Peruwiańskiej Alianza Atl. - Sporting Cristal. Mecz zapowiada się overowo, oba zespoły jak i cała liga skupiają się w głównej mierze na ataku. W ostatnich meczach, wyniki zespołów wyglądają następująco: Alianza Atl. - 2:1 Usan Martin - 3:1 Cesar Vallejo - 2:2 Union Comercio - 0:1 A.Lima - 3:1 Garcilasco - 2:1 Unidos - 2:1 Municipal Sporting cristal: - 1:3 Commerciantes Unidos - 3:1 Garcilasco - 2:1 Melgar - 3:1 Huancayo - 2:1 dEFENDOR lA bOCANA Po wynikach widać że typ jest bardzo prawdopodobny, powiem szczerze ze nie siedzę w lidze peruwiańskiej i kieruję się głównie statystykami oraz ogromnymi spadkami kursów. Wczoraj wieczorem na over 2.5 było jakieś 1.9 dziś mamy już około 1.66. Spodziewam się że oba zespoły strzelą gola, a łącznie padnie powyżej 2.5 bramek. Typ oceniam na dość pewny, sam go nawet pograłem. http://obstawianie.com/topic/34223-peru/?p=962446 100 Edytowane 1 Lipiec 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi